Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 242 (7243)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

Traineri de renume susţin sesiuni la final de săptămână, la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cluburile Toastmasters din Suceava şi Rădăuţi organizează la acest final de săptămână o întrunire-concurs în cadrul căreia vor avea loc trei sesiuni de traininguri susţinute de trei traineri cunoscuţi în domeniu. Evenimentul se va desfăşura la Hotelul Continental, în sala Hora, începând cu ora 10.00. Pe lângă membrii cluburilor de profil sunt invitaţi şi sucevenii care vor să cunoască oameni pasionaţi şi dedicaţi, să afle povestea unor oameni simpli care şi-au învins timiditatea, să descopere informaţii despre vorbitul în public şi, nu în ultimul rând, să petreacă un timp productiv şi relaxant şi chiar să se distreze la discursurile umoristice. 

Primul dintre cei care va vorbi este Ovidiu Oltean, care, după patru ani de programare şi trei ani de vânzări, a descoperit ce înseamnă cu adevărat oratoria, în anul 2012, la clubul Toastmasters Cluj. Acesta s-a dedicat vorbitului în public şi a devenit unul dintre cei mai premiaţi şi apreciaţi experţi din acest domeniu din România, fiind triplu campion European şi de 16 ori campion naţional la concursurile Toastmasters.

Al doilea invitat special este Lukas Liebich, care s-a alăturat clubului Toastmasters, oficial, în octombrie 2012 şi imediat a câştigat rolul de vicepreşedinte pe membri. El este director al Districtului 110 - Estul Europei, iar la evenimentul de la Suceava va ajuta participanţi cu un training ce are ca scop prioritizarea eficientă a activităţilor zilnice.

În faţa publicului va vorbi şi trainerul Cornel Bălăucă, un membru cu o vechime de şase ani în Toastmasters. El a iniţiat clubul Toastmasters Botoşani, în noiembrie 2014, în calitate de sponsor şi mentor, iar la conferinţa de la Suceava va prezenta modelul GROW, care este unul din cele mai utilizate instrumente în coachingul individual şi de echipă.

În cadrul concursului de sâmbătă se vor reuni opt cluburi din Botoşani, Chişinău (două cluburi), Rădăuţi, Suceava, Iaşi şi Braşov (două cluburi). Concurenţii vor participa la patru secţiuni: discursuri umoristice pregătite în limba română şi engleză, respectiv discursuri improvizate în limba engleză şi română. 

Marius Sinescu, preşedintele Clubului Toastmasters Suceava, a declarat: „Misiunea unui club Toastmasters este de a oferi un mediu de învăţare pozitiv şi de suport reciproc, prin intermediul căruia fiecare membru să îşi dezvolte abilităţile de comunicare şi de leadership, toate acestea ducând la dezvoltarea personală, profesională şi la creşterea încrederii în sine”.

Mai multe informaţii cu privire la organizaţia Toastmasters pot fi găsite pe https://www.toastmasters.ro/.

Detalii despre eveniment pot fi găsite pe https://www.facebook.com/events/246505176253226/.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traineri de renume susţin sesiuni la final de săptămână, la Suceava.
 Vizualizări articol: 1789 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Traineri de renume susţin sesiuni la final de săptămână, la Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei