Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 242 (7243)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Gura Humorului

Peste 70 de elevi şi cadre didactice au participat la „Marşul pentru sănătate”, la Centrul Şcolar „Sf. Andrei”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 70 de elevi şi cadre didactice au participat recent la „Marşul pentru sănătate”, organizat de Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă (CSEI) „Sf. Andrei” din Gura Humorului, activitate care se încadrează în calendarul ECO – „Sănătate, stil de viaţa sănătos”.

Obiectivele principale ale activităţii, după cum ne-au spus organizatorii, au fost conştientizarea elevilor cu privire la importanţa sportului şi adoptării unei alimentaţii sănătoase în viaţa lor, dar şi la efectele poluării mediului înconjurător de către folosirea excesivă a autoturismelor. S-a urmărit dezvoltarea inteligenţei emoţionale a elevilor prin activităţi diversificate care au solicitat atât lucrul pe echipe, dar şi individual.

Activitatea a debutat cu o prezentare a unui stil de viaţă cât mai sănătos şi echilibrat, precum şi importanţa mersului pe jos în menţinerea sănătăţii. Elevii au realizat o umbrelă din frunze, simbolizând metafora "Fie vremea cât de rea, eu mă plimb pe strada mea", un panou cu tematica "Biodiversitatea, să protejăm natura", un al doilea panou "CSEI Eco Şcoala" şi, de asemenea, s-a realizat un aranjament de toamnă folosindu-se doar materiale reciclabile, frunze uscate şi flori. Au urmat o serie de plimbări în oraş, ţinând cont şi de particularităţile de dezvoltare şi de tipul de deficienţă al elevilor. Coordonatorii proiectului au fost: Anca Iordache, Livia Hojbota. Cadrele didactice implicate: Maria Simeria, Mariana Strugariu, Mihaela Moroşan, Isabella Istrate, Sabin Rybanna, Dana Mihăilă, Brânduşa Novac, Casandra Buburuzan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 70 de elevi şi cadre didactice au participat la „Marşul pentru sănătate”, la Centrul Şcolar „Sf. Andrei”.
 Vizualizări articol: 1242 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 70 de elevi şi cadre didactice au participat la „Marşul pentru sănătate”, la Centrul Şcolar „Sf. Andrei”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei