Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 242 (7243)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

La început de octombrie

Activități dedicate Zilei Educației, la Școala Gimnazială Nr. 8 Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada 1 - 4 octombrie, Școala Gimnazială Nr. 8 Suceava a organizat și desfășurat activități prin care a dorit să marcheze Ziua Internațională a Educației (5 octombrie). Coordonatorul proiectului dedicat Zilei Educațieia fost prof. învățământ primar Irina Cătălina Honciuc.

Activitățile care s-au desfășurat în cadrul școlii la clasele primare și la clasele gimnaziale au avut teme diverse legate de educație, precum: „Be a teacher for one day!”, „Cum îmi doresc să se desfășoare orele în școala mea?” - interviuri realizate de elevi; „Mă pregătesc din gimnaziu pentru liceu” - Întâlnire cu profesori de la Colegiul Național "Mihai Eminescu" Suceava - Ateliere de lucru; „Un zâmbet pentru învățătorul meu”, „Școala viitorului în viziunea copiilor” - ateliere de lucru; „Scrisoare dascălului meu drag”; „Pledoarie pentru educație”; „Copacul educației”; „Ce alte laturi implică educația? Ne limităm la ceea ce învățăm la școală?”; „Educația dincolo de școală” - vizionarea unei piese de teatru la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava.

 

Implicare

Elevii au avut ocazia de a-și împărtăși gândurile despre cum doresc să se desfășoare orele de curs în școala lor și au făcut schimb de cărți, fiecare elev aducând o carte pe care a lecturat-o și a dorit să o schimbe cu alt coleg. Profesori implicați în activitățile desfășurate în cadrul proiectului inițiat cu ocazia Zilei Internaționale a Educației au fost atât de la ciclul primar, cât și de la ciclul gimnazial: prof. Mihaela Olaru, prof. înv. primar - Irina Cătălina Honciuc, prof. Oana Strejac, prof. Corina Larionescu, prof. înv. primar - Narcisa Pelinariu, prof. Lăcrămioara Confederat, prof. Gabriela Șlincu, prof. Luminița Andriciuc, prof. Victorița Cojocaru, prof. Violeta Olariu, prof. Andreea Vieru, prof. înv. primar - Adriana Muntean, prof. înv. primar - Geanina Bordeianu, prof. înv. primar - Irina Condurache, prof. înv. primar - Daniela Pasăre. În cadrul proiectului s-a desfășurat și Concursul de afișe, colaje și machete realizate de elevi, în perioada 1 – 4 octombrie 2019. Juriul a acordat pentru fiecare secțiune premii echipajelor participante.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Activități dedicate Zilei Educației, la Școala Gimnazială Nr. 8 Suceava.
 Vizualizări articol: 1684 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Activități dedicate Zilei Educației, la Școala Gimnazială Nr. 8 Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei