Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 213 (7214)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de acasă...

12-18 septembrie

Târgul Produselor Turcești, 13 – 15 septembrie, la Iulius Mall

Iubitorii de delicii turcești sunt aşteptaţi, în număr cât mai mare, în perioada 13-15 septembrie, începând cu ora 10 dimineața, în parcarea IULIUS MALL.

"Vă promitem o experiență culinară cu bucate care de care mai alese, direct de pe mesele sultanilor: kebaburi delicioase, gözleme, su börek și nu în ultimul rand, regina dulciurilor turcești: aromata baclava. Haideți să descoperim împreună bogata și înmiresmata artă culinară turcească!", anunţă organizatorii. 

 

Târgul de toamnă „Produs în Bucovina”

Târgul de Toamnă „Produs în Bucovina” are loc în perioada 11 – 15 septembrie 2019. Ediția de anul acesta a evenimentului va fi organizată pe esplanada Casei de Cultură din municipiul Suceava. Pe tot parcursul târgului, sucevenii vor putea achiziționa produsele membrilor Asociației „Produs în Bucovina” și vor putea asista la mai multe spectacole folclorice.

 

Joi, 12 septembrie

Ansamblul Artistic ”Ciprian Porumbescu”- 65 de ani de activitate la superlativ

Sucevenii pot participa la evenimentele dedicate sărbătoriri a 65 de activitate ai Ansamblului Artistic „Ciprian Porumbescu” Suceava. Acestea vor avea loc pe esplanada Palatului Administrativ Suceava, de la ora 19.00.

Program: Tabloul muzical coregrafic al minorităților din Bucovina: Ansamblul Artistic ”Ciprian Porumbescu”; Ansamblul ”Mala Pojana” din Poiana Micului; Ansamblul ”Kozacioc” din Bălcăuți.

Ansamblul Artistic ”Ciprian Porumbescu” – ”La porțile Bucovinei”: George Finiș, Lucica Păltineanu, Nicolae Vieru, Dana Dăncilă, Marian Gogan, Andreea Chisăliță, Laura Erhan, Alexandru Sahlean, Alexandru Cozaciuc, Elisa Hechelciuc, Ilie Caraș, Nadia Duluman, Călin Brăteanu, Ionuț Țanța, Iulian Griga, Cosmin Croitor.

Moștenitorii generației 2009: Angelica Flutur, Alexandru Brădățan, Ancuța Corlățan, Ansamblul Artistic Profesionist ”Mureșul”, Ana Ilca Mureșan, Maria Neag, Maria Sântean Faghiura, Dorina Grad, Dorina Oprea, Leontina Pop.

 

Vineri, 13 septembrie

Ansamblul Artistic ”Ciprian Porumbescu”- 65 de ani de activitate la superlativ

Pe esplanada Palatului Administrativ Suceava, de la ora 19.00.

Ansamblul Artistic ”Ciprian Porumbescu” – ”Din Bucovina în toată țara”: Mioara Velicu, Elisabeta Turcu, Maria Murgoci, Cristian Fodor, Cristian Țăran, Dumitru Dobrican, Dan Decebal Chitic, Dinu Croitor, Adrian Semeniuc, Constantin Pascal.

Ansamblul Artistic Profesionist ”Crișana”

Leontin Ciucur, Cornel Borza, Luminița Tomuța, Cornelia Covaciu , Felicia Costin, Gheorghe Căbuța Stângaciu, Petrică Popa

 

Pisici

Spectacolul de teatru Pisici, care are loc pe scena Teatrului "Matei Vișniec" Suceava, de la ora 19.00, este un fel de alternativă parodică la Cats. O joacă muzicală în care câteva pisici își deapănă poveștile. La început a fost un 'miau', după care Pisica Dumnezeua creat o lume dominată de pisici. În absența omului, pisicile îi iau locul, la pachet cu problemele aferente.

 

Marți, 17 septembrie

Kebab

Spectacolul KEBAB,care are loc pe scena Teatrului "Matei Vișniec" Suceava, de la ora 19.00, este povestea a trei tineri români care, din motive personale, părăsesc țara din dorința de a se realiza în Irlanda. Motivul fiecăruia dintre ei este diferit dar, în același timp, este plin de speranță. Caruselul în care sunt prinși, ambiția dusă la extrem fac din ei victime și călăi. Textul abordează subiectul traficului de persoane, o realitate, din păcate, extrem de des întâlnită în țara noastră.

 

Miercuri, 18 septembrie

Gala de premiere „10 pentru folclor”, pe scena Casei de Cultură

Gala de premiere ”10 pentru folclor”, ediția a IV-a, va avea loc pe 18 septembrie, la ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava. Invitații speciali ai galei din acest an vor fi: Fetele din Botoșani, Beatrice Băndoiu, Nicu Mâtă, Viorica Lupu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de acasă....
 Vizualizări articol: 1937 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Unde fugim de acasă...5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei