Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 213 (7214)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Susținere

Alexandru Băișanu a fost nominalizat de Viorica Dăncilă pentru funcția de ministru pentru Relația cu Parlamentul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Premierul României, Viorica Dăncilă, l-a nominalizat pe liderul ALDE Suceava, deputatul Alexandru Băișanu, pentru a prelua funcția de ministru pentru Relația cu Parlamentul. Viorica Dăncilă a făcut anunțul în cursul zilei de ieri, precizând că în calitate de prim-ministru a decis să nominalizeze reprezentanți ai ALDE pentru portofoliile rămase vacante în urma demisiilor de la finalul lunii august 2019. Premierul a spus că va trimite către președintele României, Klaus Iohannis, trei nominalizări cu reprezentanți ai ALDE pentru trei portofolii vacante, care reveneau de facto acestei formațiuni politice.

Astfel, Alexandru Băișanu a fost nominalizat pentru portofoliul Relației cu Parlamentul, Graţiela Gavrilescu – vicepremier și ministru al Mediului și Ion Cupă – Ministerul Energiei. „Am toată aprecierea pentru acei membri ai ALDE care au înțeles că România are nevoie de stabilitate și, dincolo de interesul personal sau de miza politică, importante sunt România și românii și au decis să respecte votul oamenilor din 2016 și programul de guvernare pe care ni l-am asumat împreună. Este important să continuăm guvernarea pentru a oferi stabilitate, să ne mobilizăm pentru consolidarea imaginii României în plan extern, mai ales în acest moment, când trebuie să susținem reprezentantul nostru pentru Comisia Europeană. Pornind de la interesele României, pornind de la interesele românilor, am luat decizia de a nominaliza reprezentanți ai ALDE pentru cele trei portofolii vacante”, a spus Viorica Dăncilă.

Alexandru Băișanu este președinte al ALDE Suceava și vicepreședinte la nivel național al acestui partid. După nominalizarea pentru o funcție de ministru în Guvernul condus de Viorica Dăncilă, Alexandru Băișanu nu a putut fi contactat telefonic. Reamintim că la începutul acestei luni, cotidianul nostru scria de faptul că Alexandru Băișanu se află în negocieri pentru a trece la PSD, surse politice declarând că el își dorește o candidatură din partea acestui pentru Primăria Suceava. De altfel, se pare că o înscriere în PSD a lui Alexandru Băișanu este foarte posibilă, în condițiile în care liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat ieri că cei care vor accepta propunerile PSD de a fi miniștri vor fi excluși din partidul pe care îl conduce.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alexandru Băișanu a fost nominalizat de Viorica Dăncilă pentru funcția de ministru pentru Relația cu Parlamentul.
 Vizualizări articol: 1722 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 7 voturi
Alexandru Băișanu a fost nominalizat de Viorica Dăncilă pentru funcția de ministru pentru Relația cu Parlamentul2.757

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei