Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 213 (7214)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

„Lasă-i să se bată”

Bătaie cu public pasiv între mai mulți tineri, în fața Autogării Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Mai mulți tineri s-au lovit violent marți seară în fața autogării din Fălticeni, altercația fiind parțial înregistrată video de mai mulți martori care au postat filmarea pe rețelele de socializare. După cum se observă pe imagini, cei din jur nu au intervenit pentru a aplana conflictul, ba mai mult s-au amuzat și au făcut mișto de tinerii înfierbântați, spunându-le că vor deveni vedete pe Facebook.

„Lasă-i să se bată” se aude de mai multe ori pe fundalul imaginilor celor care se amuză și comentează. Martorii se distrează copios și remarcă ironic că a început școala. Alți „spectatori” stau la câțiva metri de tinerii care se lovesc și nu reacționează în nici un fel.  

Poliția municipiului Fălticeni a primit o sesizare marți seară, în jurul orei 19.40, când un bărbat a anunțat că fiul său a fost agresat în autogară de un grup de patru frați.

Din cercetări a rezultat că altercația a pornit între doi minori cu vârste de 15 ani, unul din municipiul Fălticeni și unul din Vulturești. Frații acestuia din urmă, trei la număr, cu vârste între 16 și 23 de ani, toți din Vulturești, i-au sărit în apărare, astfel că primul a încasat mai mulți pumni în zona feței.

În apărarea minorului aflat în inferioritate a sărit un frate de-al său, în vârstă de 19 ani, care ar fi aplanat conflictul, rezultă din cercetările poliției. Cel puțin pe imagini se observă că s-au împărțit pumni de ambele părți.  

Nici unul dintre protagoniști nu a mers la poliție și nici nu a solicitat sprijin medical, deși cel puțin unul dintre minori avea leziuni la nivelul feței.

Minorul cu leziuni la nivelul feței nu a dorit să se prezinte la sediul Poliţiei municipiului Fălticeni pentru a fi audiat, motivând că va pierde ultimul mijloc de transport în comun pentru a ajunge la domiciliu.

În baza sesizării tatălui acestuia, polițiștii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de loviri sau alte violențe și continuă cercetările. Dosarul își va urma cursul doar dacă vreunul dintre minori se va constitui parte vătămată și va depune plângere prealabilă în termenul legal.

Polițiștii au ridicat mai multe imagini de pe camere de supraveghere, pentru a stabili mai exact cum s-a produs altercația și gradul de participație al fiecăruia la comiterea faptei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătaie cu public pasiv între mai mulți tineri, în fața Autogării Fălticeni.
 Vizualizări articol: 5085 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Bătaie cu public pasiv între mai mulți tineri, în fața Autogării Fălticeni5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei