Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 213 (7214)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flăcări

Pagube de 150.000 de lei, în urma unui incendiu într-o gospodărie din comuna Baia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O gospodărie din satul Bogata al comunei Baia a fost cuprinsă de flăcări marţi seara,  proprietarii înregistrând pagube mari. Alarma a fost dată în jurul orei 18.00, de către o femeie care a observat că gospodăria unui bărbat de 50 de ani a fost cuprinsă de flăcări.

La locul incendiului au ajuns pompierii Detaşamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu angajaţii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Baia şi Cornu Luncii, care au intervenit împreună cu cinci autospeciale pentru localizarea şi lichidarea flăcărilor. La sosirea echipajelor, ardeau mai multe clădiri din cadrul proprietăţii, construite din lemn şi BCA, grupate apropiat una de cealaltă, existând pericol de propagare la trei case de locuit din apropiere. Flăcările mari au distrus o magazie din lemn pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi, un adăpost de animale pe aceeaşi suprafaţă, o terasă din lemn acoperită, pe 30 de metri pătraţi, circa 3 tone lemn de foc şi o tonă de cereale, valoarea pagubelor înregistrate ridicându-se la 150.000 de lei. Focul a cuprins şi degradat câte un perete lateral de la două case de locuit aflate în apropiere, precum şi parţial un autoturism. În incendiu au pierit patru porci, aflaţi într-una dintre anexele gospodăriei.

Cercetările efectuate de pompieri după lichidarea incendiului au stabilit că acesta a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect. Din fericire pompierii au reuşit să salveze casele de locuit aflate în apropiere, nefiind înregistrate victime omeneşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pagube de 150.000 de lei, în urma unui incendiu într-o gospodărie din comuna Baia.
 Vizualizări articol: 1190 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pagube de 150.000 de lei, în urma unui incendiu într-o gospodărie din comuna Baia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei