Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 195 (7196)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Vicovu de Sus

Bunuri furate, găsite în casele a doi hoți deja arestați pentru alte spargeri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliția a continuat cercetările cu privire la două furturi comise în perioada aprilie-iulie 2019 pe raza orașului Vicovu de Sus,  unul din locuință și celălalt dintr-o societate comercială. Din datele adunate de anchetatori a rezultat că și aceste două furturi au fost comise de Alexandru Cornea, în vârstă de 21 de ani, şi Cătălin Buzincu, de 19 ani, ambii din Bivolărie - Vicovu de Sus, arestați deja pentru furturi comise la Bilca. Bănuielile s-au confirmat, iar o parte din bunurile furate au fost recuperate de la domiciliile suspecților.
În cursul zilei de marți, polițiștii Compartimentului Investigații Criminale Vicovu de Sus și cei din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară emise de Judecătoria Rădăuți, la domiciliile celor doi tineri, care au fost scoși din arest și duși la domiciliile lor, pentru a asista la percheziții. Polițiștii au identificat și ridicat mai multe bunuri care provin din cele două fapte, prejudiciul fiind de circa 5.000 lei. Polițiștii au ridicat, printre altele, un TV tip LCD, boxe audio, o bormașină și un flex. 

„Cu ocazia audierilor, tânărul de 19 ani a recunoscut comiterea celor două furturi”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

Acum două săptămâni, polițiștii de la Secția Rurală Gălănești au efectuat primele percheziții la domiciliile celor doi tineri, ridicând bunuri provenite din alte furturi.

Furtul cu cel mai mare prejudiciu a constat în spargerea Căminului Cultural Bilca, la finalul lunii iunie, de unde hoţii au furat toată instalaţia de sonorizare şi ce au mai găsit de valoare, de la mixer, boxe, microfoane, cabluri şi până la un calculator. Numai în acest caz prejudiciul a fost calculat la 12.000 de lei. Alte două furturi au constat în spargeri de magazine alimentare din Bilca, din care s-au furat bunuri de valoare şi uşor vandabile, cum ar fi de exemplu telefoane mobile şi cartele. La un alt magazin spart, sistemul de alarmă pornit i-a gonit pe hoţi înainte de a fura bunuri.

Polițiștii au reușit să recupereze mare parte din bunurile furate.

Ca element de culoare, cei doi hoți se deplasau cu bicicletele şi transportau bunurile furate tot cu acestea.

Polițiștii continuă cercetările față de cei doi și cu privire la alte fapte rămas cu autori necunoscuți.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bunuri furate, găsite în casele a doi hoți deja arestați pentru alte spargeri.
 Vizualizări articol: 1582 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bunuri furate, găsite în casele a doi hoți deja arestați pentru alte spargeri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei