Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 195 (7196)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nominalizări

Se caută povești de succes ale tinerilor din mediul rural

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prima ediție a Galei Tinerilor din Mediul Rural pune în lumina reflectoarelor tinerii și poveștile de succes din mediul rural. Gala va avea loc în Bacău, pe 7 septembrie, în cadrul Summitului Tinerilor din Mediul Rural, și marcheazăpremierea proiectelor cu impact în domeniul educației, culturii, voluntariatului și democrației participative, desfășurate în mediul rural, în România.

Oricine poate nominaliza proiecte care s-au finalizat în perioada 1 ianuarie –30 septembrie 2019, în domeniile Educație, Cultură, Voluntariat și Democrație participativă. Sunt așteptate propuneri de proiecte care au implicat tineri din mediul rural și au produs un impact în rândul acestora și la nivelul comunităților rurale.

”Pânăpe 30 august, adunăm povești de bine de pe ulițele satelor românești și le premiem la Gala Tinerilor din Mediul Rural, ce va avea loc pe 7 septembrie, la Bacău, în închiderea Summitului Tinerilor din Mediul Rural. Dă împreună cu noi vizibilitate inițiativelor care au avut un impact pozitiv asupra tinerilor din mediul rural, în domeniile: cultură, educație, voluntariat și democrație participativă! Înscrierile se fac prin completarea și trimiterea formularului disponibil aici: http://bit.ly/2YQ5d4E. Regulamentul de înscriere și detalii organizatorice pot fi accesate la următorul link: http://bit.ly/2Z5qUcs”, transmit organizatorii.

Nominalizările pot fi făcute de către organizațiile nonguvernamentale, grupurile de inițiativă, instituțiile publice, dar și persoane fizice, fie căau fost direct implicate în derularea proiectelor nominalizate sau nu.

Acestea pot nominaliza proiecte la cele patru categorii prin completarea formularului de nominalizare (http://bit.ly/2YQ5d4E) și trimiterea acestuia pe adresa de e-mail: satuleuropeandetineret@gmail.com pânăa data de 30/08/2019, ora 18:00, împreunăcu 3-4 fotografii relevante din cadrul proiectului.

Pentru jurizare se va ține cont de următoarele criterii: problema sau provocările la care răspunde proiectul; obiectivele; relevanța activităților; modul în care au fost implicați tinerii din mediul rural în cadrul proiectului; rezultate; impactul proiectului; elemente de noutate și inovare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Se caută povești de succes ale tinerilor din mediul rural.
 Vizualizări articol: 1312 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Se caută povești de succes ale tinerilor din mediul rural0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei