Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 195 (7196)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Nord Vet - Soluția ideală pentru animalul tău de companie

Pentru deținătorul unui animal de companie, locul în care își îngrijește patrupedul este foarte important. Un cabinet veterinar nu este doar un loc de tratament, este locul in care mergi sa previi și să întâmpini afecțiunile animăluțului tău de companie, este o a doua casă pentru el.

Grija, devotamentul, profesionalismul dar și mijloacele medicale si tehnice de înaltă calitate le găsești in cea mai moderna clinica veterinara din Suceava, la Spitalul Veterinar Nord Vet. Aici, echipa de medici veterinari nu asigură doar îngrijirea de rutina a animalelor de companie, ci oferă si o gama largă de servicii și soluții nevoilor imediate sau de termen lung ale acestora, făcând cinste domeniului de activitate din medicina veterinară.

Spitalul organizat exemplar, dispune de 3 săli de consultație si tratament, o sala de chirurgie, o sala de spitalizare, un laborator in care se pot efectua toate analizele necesare (inclusiv analize hormonale, progesteron si T4), ecografie,  precum și de radiologie digitala de ultima generație.

Aparatul de radiologie  veterinara full digitala permite efectuarea intervențiilor de ortopedie si chirurgie veterinara și asigură un examen radiologic complet pacienților clinicii noastre, cat si celor ai clinicilor veterinare partenere.

Radiologia veterinară este o parte esențiala a multor proceduri medicale la animale, menita sa pună un diagnostic precis pentru numeroase afecțiuni.

Fiind unul dintre cele mai uzuale teste imagistice in practica veterinară, radiologia veterinară digitala este utilizata pentru:

– evaluarea dimensiunii si formei unor organe (cum sunt inima, plămânii, ficatul etc.)

– confirmarea unor luxații sau fracturi (rupturi sau fisuri ale oaselor)

– demonstrarea prezentei de corpuri străine

– identificarea acumulărilor de lichid          

– hernii diafragmatice     

– displazii de șold si cot                         

Medicul veterinar Cătălin Chihaia, cel care coordonează și administrează acest spital spune ca: "Învățam mereu și achiziționăm aparatură încercând să creștem de la an la an câte puțin, pentru că fără o informare permanentă în domeniul medicinii veterinare și fără o tehnică la standarde înalte, serviciile medicale de calitate nu pot fi asigurate la nivelul la care ne dorim."

Pentru cei care au trăit cel puțin o dată situația plecării de acasă, fără a avea o soluție optimă pentru locul în care să își lase animalul de companie, Nord Vet le ofera 11 spații de cazare câini și pisici.

Clinica veterinara dispune si de un salon de cosmetică/coafură canină și felină, loc în care animalele de companie pot fi toaletate și aranjate după toate regulile modei animale sau după preferințele proprietarilor, completând astfel lista de servicii oferite.

Practic la Nord Vet găsim oameni dedicați in domeniu, bine pregătiți și dotați, ce dispun de spațiul necesar și de mijloace complexe pentru a-și exercita meseria nobila.

Raportat la grija pe care o poartă orice stăpân animăluțului ce ii ține companie in viață, este cert că Spitalul Veterinar Nord Vet devine ideal, deoarece este locul ce ridica îngrijirea necuvântătoarelor la rang de pasiune.

Spitalul veterinar este prezentat in detaliu pe pagina web https://www.nordvet.ro/ unde pot fi si contactati, sau la telefon 0752/203490.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nord Vet - Soluția ideală pentru animalul tău de companie.
 Vizualizări articol: 2584 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Nord Vet - Soluția ideală pentru animalul tău de companie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei