Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 195 (7196)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

”La omul care mi-i drag”

Spectacol aniversar cu Ansamblul "Plăieșii", la Ariata Events, pe 29 și 30 august

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

”La omul care mi-i drag/ Treabă n-am, dar cale-mi fac!”. Așa începe cântecul care dă numele turneului susținut de Ansamblul ”Plăieșii”, cu ocazia aniversării a 30 de ani de cântec și dans în spiritul folclorului românesc.

La Suceava, spectacolul ajunge la Salonul Ariata Events (Aleea Vămii, nr. 7C, Șcheia), în zilele de 29 și 30 august, de la ora 18.30.

„Ansamblul Etnofolcloric <Plăieșii> și Nicolae Gribincea revin la Ariata Events **** cu drag de oameni dragi, pentru a susține un spectacol plin de folclor românesc, în care veți putea savura din aroma și nectarul cântecului strămoșesc. Așadar, vă invităm, în perioada 29 – 30 august 2019, la o seară energică, ritmată, pentru a petrece o seară de neuitat alături de cei 15 <Plăieși>. Meniul semnat Executive Chef Bogdan Câmpanu este pe măsura evenimentului. Relații la telefonul 0785.801.111”, transmit organizatorii.

Cu ocazia celor 30 de ani, Ansamblul Etnofolcloric ”Plăieșii” din Republica Moldova, condus de Nicolae Gribincea, a lansat o serie de spectacole ce fac obiectul unui turneu care include mai multe județe, printre care și un concert la Sala Palatului din Capitală.

„Genericul acestui turneu este și mottoul în numele căruia ne simțim datori să păstrăm și transmitem creația populară <La omul care mi-i drag> - un spectacol plin de folclor românesc. Creaţia populară şi tradiţiile neamului sunt valorile incontestabile ale plaiului nostru”, au transmis Plăieșii referitor la turneul aniversar.

Membrii formației au menționat că preț de trei decenii, cântecele și dansurile strămoșești au fost reinventate de Ansamblului Etnofolcloric „Plăieșii” și redescoperite cu admirație de publicul amator de folclor.

De altfel, nu este pentru prima dată când ”Plăieșii” se întâlnesc cu publicul sucevean la Ariata Events, succesul celorlalte spectacole determinându-i pe organizatori să aducă și alte seri de petrecere.

Câteva detalii despre evenimentul de pe 29 și 30 august pot fi consultate și pe https://www.facebook.com/events/677398319356249/.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectacol aniversar cu Ansamblul "Plăieșii", la Ariata Events, pe 29 și 30 august.
 Vizualizări articol: 1996 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Spectacol aniversar cu Ansamblul "Plăieșii", la Ariata Events, pe 29 și 30 august5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei