Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 184 (7185)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   17 imagini |   ø fişiere video

Preţuri promoţionale!

Tratamente de slăbire şi remodelare LPG cu aparat de ultimă generaţie, doar la Salonul Queen Elisabeta din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Clienţii Salonului Queen Elisabeta beneficiază deja de tratamente de slăbire şi remodelare LPG cu aparat de ultimă generaţie M6 Alliance, singurul de acest gen care se găseşte în Suceava. Este vorba de un produs revoluţionar în domeniul esteticii corporale şi faciale.

Cu ajutorul acestei versiuni ce tinde spre perfecţiune, corpul persoanei care vrea o schimbare se bucură de un tratament complet, realizat prin programe special concepute pentru tonifiere, slăbire şi întinerirea pielii. Astfel, LPG M6 Alliance elimină grăsimea, conferă fermitate pielii prin diminuarea aspectului de coajă de portocală şi stimulează producţia naturală de acid hialuronic, elastină sau colagen.

Spre deosebire de alte proceduri estetice, LPG M6 reprezintă o alternativă eficientă şi non-invazivă, care ne ajută să obţinem silueta la care am visat într-un mod firesc şi natural.

 

Oferte greu de refuzat

Aparatul LPG de ultimă generaţie acţionează asupra corpului doar prin intermediul rolelor de masaj şi al flapsurilor, fără să fie nevoie de geluri sau creme speciale, şi nu creează nici un disconfort pacientului, nu se simte durere.

Combinat cu un stil de viaţă echilibrat, o dietă sănătoasă şi o activitate fizică moderată, şedinţele cu aparatul LPG (de ultimă generaţie) vă ajută să aveţi un corp vizibil transformat, specialiştii Salonului Queen Elisabeta recomandând între 10 şi 12 şedinţe.

Pentru că LPG M6 Alliance este unic în Suceava, Salonul Queen Elisabeta vine cu oferte greu de refuzat: 20 de şedinţe LPG corporal, trei împachetări, plus două tratamente faciale LPG costă doar 1.500 de lei; 28 de şedinţe LPG corporal, plus două LPG facial costă, promoţional, 2.000 de lei.

Acestea sunt preţurile de început, de care ar trebui să profitaţi cât mai repede, să vă faceţi din timp programări, pentru că va urma şi perioada în care preţurile pentru tratamente de slăbire şi remodelare LPG M6 Alliance vor urca, se vor alinia pieţei.

 

Cea mai nouă tehnologie de epilare definitivă cu laser diodă, la Salonul Queen Elisabeta

Vă reamintim că la Salonul Queen Elisabeta găsiţi şi cea mai nouă tehnologie de epilare definitivă cu laser diodă, un tratament non-invaziv, care nu produce nici un disconfort semnificativ pacientului şi care oferă garanţie 100%.

De asemenea, la Salonul Queen Elisabeta s-a lansat şi ultima linie de parfumuri originale arăbeşti. Produsele pe care le puteţi cumpăra de la Queen Elisabeta sunt achiziţionate numai de la producători sau furnizori autorizaţi. Acest lucru face imposibilă livrarea de bunuri de o calitate îndoielnică sau de produse care nu sunt originale.

 

Un nume, un brand, Simona Rusu

Salonul de înfrumuseţare Queen Elisabeta este afacerea Simonei Rusu, o persoană competitivă, care mereu vrea să fie în pas cu tot ce apare nou în make-up and beauty. De aceea, şi-a propus ca în perioada următoare să investească în persoana ei, pentru ca numele Simona Rusu să fie şi mai cunoscut în această industrie, care este într-o transformare continuă. „O să particip în acest an la <Russian Academy>, unde voi învăţa de la designeri şi traineri tot ce ţine despre manichiură, tehnici, tendinţe şi materiale. Tot anul acesta voi participa la o şcoală renumită de make-up, în România, iar la începutul anului viitor, în 2020, voi participa, la Londra, tot la o şcoală de make-up, la care predau unii dintre cei mai cunoscuţi artişti make-up din Europa. Consider că este timpul să mă ocup mai mult de mine, să investesc în mine, în pregătirea mea profesională, să învăţ de la cei mai buni profesionişti, pentru ca, mai apoi, să pot să împărtăşesc şi altora din ce am învăţat eu, din experienţa mea”, ne-a spus Simona Rusu, care îşi doreşte ca în viitor să deschidă o Şcoală de vară, la care participanţii să afle de la ea şi de la alţi traineri cunoscuţi tehnici noi, abordări noi în domeniul frumuseţii corporale, remodelare, masaj, make-up, manichiură etc.

Dacă doriţi o schimbare în viaţa voastră, dacă doriţi să slăbiţi, să îmbunătăţiţi felul cum arătaţi, încercaţi Salonul Queen Elisabeta Suceava, unde veţi găsi şi un personal amabil, pregătit în orice moment să vă ajute, să vă ofere servicii impecabile, într-o atmosferă plăcută. Pentru mai multe detalii, nu ezitaţi să vizitaţi Queen Elisabeta Suceava – Salon şi Parfumerie (str. Ştefan cel Mare, nr. 43, bl. E3, sc. C), telefon: 0330 803 058; 0748 279 422, www.parfumeriaa.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tratamente de slăbire şi remodelare LPG cu aparat de ultimă generaţie, doar la Salonul Queen Elisabeta din Suceava.
 Vizualizări articol: 2458 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Tratamente de slăbire şi remodelare LPG cu aparat de ultimă generaţie, doar la Salonul Queen Elisabeta din Suceava3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei