Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 184 (7185)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Prinşi de poliţişti

Hoţii au furat, bucată cu bucată, întregul sistem de sonorizare al unui cămin cultural

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii de la Secţia Rurală Gălăneşti au acţionat acum două zile şi au efectuat trei percheziţii la domiciliile unor suspecţi de furturi, despre care se adunaseră date că au comis mai multe fapte de furt pe raza comunei Bilca. Furtul cu cel mai mare prejudiciu a constat în spargerea Căminului Cultural Bilca, la finalul lunii iunie, de unde hoţii au furat toată instalaţia de sonorizare şi ce au mai găsit de valoare, de la mixer, boxe, microfoane, cabluri şi până la un calculator. Numai în acest caz prejudiciul a fost calculat la 12.000 de lei. Alte două furturi au constat în spargeri de magazine alimentare, din care s-au furat bunuri de valoare şi uşor vandabile, cum ar fi de exemplu telefoane mobile şi cartele. La un alt magazin spart, sistemul de alarmă pornit i-a gonit pe hoţi înainte de a fura bunuri. 

În urma intensificării activităţilor de patrulare şi adunării probatorului, poliţiştii de la Secţia Rurală Gălăneşti au obţinut încuviinţarea de a efectua percheziţii domiciliare, din partea Judecătoriei Rădăuţi, două la Vicovu de Sus şi una la Bilca.

Percheziţiile au fost puse în aplicare în dimineaţa zilei de 7 august, principalii vizaţi fiind Alexandru Cornea, în vârstă de 21 de ani, şi Cătălin Buzincu, de 19 ani, ambii din Bivolărie - Vicovu de Sus.

La percheziţiile de la domiciliile acestora, poliţiştii au găsit mai multe bunuri similare celor sustrase din Căminul Cultural Bilca. Mai mult, poliţiştii au reuşit şi să recupereze toate bunurile furate din căminul cultural, deşi acestea erau vândute.

Anchetatorii au date despre comiterea a trei fapte de furt calificat şi a încă uneia de tentativă de furt calificat, toate la Bilca. Cel puţin în prima fază a anchetei, s-a recuperat în jur de 55% din prejudiciu.

În cazul Căminului Cultural Bilca, au fost recuperate toate bunurile, acestea fiind predate de poliţişti reprezentanţilor primăriei.

Alexandru Cornea şi Cătălin Buzincu au fost iniţial reţinuţi pentru 24 de ore, după care ieri, la propunerea poliţiştilor şi a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, Judecătoria Rădăuţi a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele ambilor. Cei doi au posibilitatea de a contesta arestarea preventivă la instanţa superioară şi se bucură de prezumţia de nevinovăţie, până la o sentinţă definitivă a instanţelor de judecată.

Ca element de culoare, cei doi se deplasau cu bicicletele şi transportau bunurile furate tot cu acestea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hoţii au furat, bucată cu bucată, întregul sistem de sonorizare al unui cămin cultural.
 Vizualizări articol: 2908 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Hoţii au furat, bucată cu bucată, întregul sistem de sonorizare al unui cămin cultural5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei