Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 iul 2019 - Anul XXIV, nr. 168 (7169)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Recunoaştere

Premii de la Cătălin Coman pentru cei mai buni elevi şi sportivi şi pentru 31 de cupluri de aur din Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, i-a premiat, la finalul săptămânii trecute, pe cei mai buni elevi şi sportivi din acest municipiu, precum şi pe profesorii şi antrenorii acestora, în cadrul unei eveniment organizat de „Zilele municipiului”. „Gala excelenţei în educaţie” din Fălticeni a avut loc vineri, în sala Casei de Cultură din acest municipiu, în total fiind premiaţi 229 de elevi  care au obţinut premii la olimpiadele şcolare, faza judeţeană şi naţională, 110 sportivi participanţi la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar şi la competiţii din Campionatele Naţionale, 100 de profesori şi şapte antrenori. Evenimentul a avut loc în prezenţa primarului Cătălin Coman, a deputatului de Fălticeni Alexandru Rădulescu, a şefului Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, Cristian Cuciureanu, şi a adjunctului instituţiei, Alexandra Chirilă. Valoarea premiilor a variat de la 100 de lei, pentru o menţiune la faza judeţeană, şi până la 450 de lei, pentru premiul I la faza naţională. 

În debutul evenimentului, Cătălin Coman a declarat că în cadrul galei sunt premiaţi „câştigătorii oraşului”, elevi, sportivi, profesori şi antrenori, şi că îi face o deosebită onoare că este alături de aceştia. „Pentru administraţia publică locală este o datorie să îi premiem şi să-i prezentăm, pentru că din păcate foarte multe din aceste rezultate nu vă sunt cunoscute. Această gală reprezintă momentul în care le arătăm tuturor care sunt performerii noştri. Este o modalitate de recunoaştere a valorilor, de recompensare şi de motivare. În acelaşi timp trebuie să recunoaştem şi să recompensăm munca profesorilor sau a antrenorilor care pregătesc aceşti elevi şi să motivăm interesul lor pentru atingerea unor performanţe notabile”, a spus Cătălin Coman.

La rândul său, deputatul Alexandru Rădulescu s-a declarat onorat că poate să fie alături de „inteligenţa municipiului Fălticeni”. El i-a felicitat pe elevi şi sportivi, pe părinţii acestora, dar şi pe profesorii şi antrenorii care au contribuit la obţinerea acestor rezultate. „Nu în ultimul rând ţin să îl felicit pe profesorul Cătălin Coman, care în calitatea de primar a reuşit să-şi manifeste în fiecare an respectul faţă de învăţământul din municipiul Fălticeni. Nu numai prin această premiere, pe care a făcut-o din primul an de când a preluat frâiele oraşului, ci în special pentru modul în care arată şcolile, terenurile şi sălile de sport din Fălticeni”, a spus Rădulescu.

 

31 de cupluri de aur au fost sărbătorite în Catedrala Ortodoxă din Fălticeni

Un alt eveniment organizat în cadrul „Zilelor municipiului Fălticeni” a fost „Nunta de  aur”, în cadrul căruia au fost sărbătorite 31 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Evenimentul a avut loc în Catedrala Ortodoxă din Fălticeni, în prezenţa primarului Cătălin Coman, a parlamentarilor Ioan Stan şi Alexandru Rădulescu, precum şi a primarului localităţii Kedainiai din Lituania, Valentinas Tamulis. „Nunta de aur” a început cu o slujbă de binecuvântare, după care Cătălin Coman a spus că este onorat că participă la un astfel de moment emoţionant. „Vă suntem recunoscători şi datori pentru foarte multe lucruri frumoase care s-au întâmplat în Fălticeni. Ţin să vă mulţumesc şi să vă urez mulţi ani fericiţi împreună. Şi să mă aşteptaţi şi pe mine să împlinesc 50 de ani de căsătorie”, a spus Coman.

În cadrul evenimentului a fost premiat şi un cuplu care a împlinit 60 de ani de căsătorie, Traian şi Eugenia Varvara, aceştia primind din partea primarului din Kedainiai un cadou special, o panglică tradiţională din această ţară. Toate cele 31 de cupluri au primit câte o diplomă, un premiu în bani şi un cadou.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premii de la Cătălin Coman pentru cei mai buni elevi şi sportivi şi pentru 31 de cupluri de aur din Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1295 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Premii de la Cătălin Coman pentru cei mai buni elevi şi sportivi şi pentru 31 de cupluri de aur din Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei