Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 iul 2019 - Anul XXIV, nr. 168 (7169)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Cu Țiriac la atac

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Că Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse sunt tinere și pot crește frumos nu e nicio îndoială, dar nu sunt atât de tinere precum câștigătoarea de la simplu, Elena Rybakina, care irumpe pur și simplu la București, etalând un joc parcă fără antidot. Jaqueline a simțit asta chiar pe pielea ei, în turul secund. Ca pereche, fetele noastre luptat frumos în turneu, trecând inclusiv de un cuplu de FED Cup, Begu-Olaru, în semifinală. Din păcate, ploaia a dus târziu în noapte acest meci, astfel încât a doua zi reprezentantele noastre n-au mai fost chiar atât de proaspete, deși puțin noroc nu le-ar fi stricat la unele mingi cu fileul. Desigur, marea senzație a fost cursa Patriciei Țig din pre-calificări (!) până în finală, înșirând pe drum nume ca Sevastova, (sora) Pliskova sau Siegemund, toate din prima sută WTA. Teoretic, misiunea din finală ar fi trebuit să fie mai ușoară, Rybakina fiind clasată mai slab. Numai că această tânără ruso-kazahă, clădită fizic impecabil pentru acest sport, se anunță încă una pe deja lunga listă a jucătoarele cu viitor la vârful WTA. Finala s-a jucat în game-ul 6, în care Rybakina a câștigat două mingi cu exasperantul neț, reușind să se distanțeze la 4-2, după ce i-a anulat Patriciei două mingi de break. De aici, jucătoarea noastră nu a mai reușit să câștige nimic, în ciuda intervențiilor lui Răzvan Sabău, antrenor, viitor soț și tatăl fetiței pe care Patricia a invocat-o atât de emoționant la festivitatea de premiere. Nicio jucătoare nu reușise să câștige un turneu WTA fără clasament, postură în care s-ar fi aflat Patricia dacă Rybakina nu-și cerea și ea dreptul la glorie. N-a fost să fie ca acest prim mandat al lui Ion Țiriac de președinte al Federației Române de Tenis să înceapă cu un succes românesc, pe teren românesc. Să sperăm că Țiriac va reuși să facă mai mult pentru tenisul nostru din această postură decât a făcut ca filantrop. Nici nu va fi greu. Dacă pentru saltul calitativ e nevoie de ceva timp, cred că la baza materială poate acționa încă de pe-acum, după turneul WTA de la București, care s-a ținut tot în Complexul Sportiv BNR, dar pe terenurile secundare. Disputa lui Țiriac de Isărescu este una veche, însă ea avea loc între o fostă glorie și un oficial, acum problema se va aborda la nivel instituțional.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cu Țiriac la atac.
 Vizualizări articol: 1676 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Cu Țiriac la atac4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei