Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 iul 2019 - Anul XXIV, nr. 150 (7151)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

ANUNŢ DE PRESĂ

Lansarea proiectului „Reabilitare, modernizare, echipare infrastructură educaţională pentru învăţământul general obligatoriu la Şcoala Gimnazială Ciocăneşti, judeţul Suceava”

Comuna Ciocăneşti, în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „Reabilitare, modernizare, echipare infrastructură educaţională pentru învăţământul general obligatoriu la Şcoala Gimnazială Ciocăneşti, judeţul Suceava”, cod SMIS 122755, finanţat prin REGIO – Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 10 Îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale – 10.1 „Investiţiile în educaţie şi formare, inclusiv pentru formarea profesională pentru dobândirea de competenţe şi învăţare pe tot parcursul vieţii prin dezvoltarea infrastructurilor de educaţie şi formare”, 10.1 B Învăţământ obligatoriu”.

Contractual de finanţare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice în calitate de Autoritate de Management şi cu Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Est în calitate de organism intermediar.

Proiectul se derulează în comuna Ciocăneşti, judeţul Suceava, str. Principală nr. 62, în perioada 01.03.2018-31.03.2021, şi are o valoare totală de 2.750.308,92 RON, din care valoarea finanţării nerambursabile este de 2.580.372,57 RON

 

Obiectivul general al proiectului / Scopul proiectului

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă creşterea gradului de participare la nivelul educaţiei timpurii şi învăţământului obligatoriu pentru populaţia de vârstă şcolară din comuna Ciocăneşti, judeţul Suceava, prin îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale a Şcolii Gimnaziale (cu clasele I-VIII) Ciocăneşti, judeţul Suceava.

Obiective specifice

  1. Asigurarea standardelor de siguranţă şi de calitate specifice unei instituţii educaţionale de înaltă calitate prin reabilitarea şi modernizarea Şcolii Gimnaziale Ciocăneşti din judeţul Suceava.
  2. Îmbunătăţirea procesului educaţional prin echiparea clădirii cu mobilierul necesar unei bune desfăşurări a activităţii de învăţământ.

Informaţii suplimentare se pot obţine la: Arseniuc Elena-Ancuţa, Inspector, telefon: 0749 556 408,   e-mail: p_ciocanesti@yahoo.com.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lansarea proiectului „Reabilitare, modernizare, echipare infrastructură educaţională pentru învăţământul general obligatoriu la Şcoala Gimnazială Ciocăneşti, judeţul Suceava”.
 Vizualizări articol: 1226 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lansarea proiectului „Reabilitare, modernizare, echipare infrastructură educaţională pentru învăţământul general obligatoriu la Şcoala Gimnazială Ciocăneşti, judeţul Suceava”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei