Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 iul 2019 - Anul XXIV, nr. 150 (7151)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Un puternic incendiu a mistuit o gospodărie din comuna Cacica

Marţi, 2 Iulie 2019 (09:15:29)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Flăcările au distrus luni seara casa de locuit și anexele unei gospodării din comuna Cacica. Focul a fost observat și anunțat cu întârziere prin intermediul unui apel în jurul orei 21.50. În scurt timp la fața locului au ajuns pompierii Gărzilor de Intervenție Solca și Gura Humorului, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență din localitățile Cacica, Arbore și Botoșana, care au intervenit cu 7 autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea incendiului. La sosirea echipajelor, ardeau generalizat casa de locuit și anexele gospodărești, existând pericol de extindere la casele din preajmă. vecinătăți. După circa 3 ore de intervenție incendiul a fost lichidat. Flăcările au distrus casa de locuit pe o suprafață de aproximativ 120 metri pătrați, adăpostul de animale pe 50 metri pătrați, depozitul de furaje pe 40 metri pătrați și o magazie pe 55 metri pătrați, toate construcții fiind în corp comun. Au mai ars o magazie construită în apropiere, circa 5 metri cubi lemn de foc și 3 metri cubi de cherestea. S-au degradat tavanele și pereții locuinței, bunuri casnice și circa 2.700 kg de fân. În urma cercetărilor întreprinse de pompieri după lichidarea incendiului, s-a stabilit că acesta a izbucnit de la un scurt circuit produs la un conductor electric defect.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un puternic incendiu a mistuit o gospodărie din comuna Cacica.
 Vizualizări articol: 1480 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un puternic incendiu a mistuit o gospodărie din comuna Cacica0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei