Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 iul 2019 - Anul XXIV, nr. 150 (7151)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Recompensă

Coordonatorii copiilor şi tinerilor cu rezultate deosebite, premiaţi de CL Suceava, vor primi aceleaşi sume ca şi elevii lor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Local Suceava a aprobat, în şedinţa din iunie, regulamentul pentru acordarea de premii elevilor, tinerilor şi sportivilor care au obţinut rezultate deosebite la învăţătură, la faza naţională a olimpiadelor şcolare, la competiţiile şi concursurile naţionale şi internaţionale, pentru performanţă ştiinţifică sau alte acţiuni naţionale şi internaţionale în anul în curs – an şcolar anterior premierii. La proiectul iniţiat de primarul Ion Lungu, consilierul local PNL Daniel Prorociuc a propus un amendament, potrivit căruia odată cu copiii şi tinerii premiaţi să fie recompensaţi şi profesorii coordonatori sau antrenorii de la momentul obţinerii performanţei, cu aceleaşi sume de bani. Propunerea consilierului Prorociuc a fost votată în unanimitate de toţi cei 23 de consilieri prezenţi.

Potrivit regulamentului, elevilor care s-au clasat pe primele trei locuri la nivelul unităţii de învăţământ li se acordă premii de 500, 300 şi respectiv 200 de lei. Documentul nu precizează explicit cum se evaluează performanţa, însă Daniel Prorociuc a declarat că este vorba despre şefii de promoţie de la unităţile de învăţământ din municipiul Suceava şi de diriginţii lor.

„Principalul meu gând a fost să motivez şi profesorii şi antrenorii care-şi consumă poate din timpul liber pentru a-i ajuta pe cei cu potenţial să obţină rezultate. Ideea proiectului este de a încuraja şi premia performanţa la nivel de municipalitate, în sport şi în învăţământ”, a afirmat consilierul liberal.

 

Valoarea premiilor care vor fi obţinute de elevi şi de profesorii lor coordonatori

Pentru faza naţională a olimpiadelor, concursurilor şi competiţiilor naţionale şi internaţionale, elevii şi sportivii vor primi 3.000 de lei pentru locul I, 2.500 de lei pentru locul II şi 2.000 de lei pentru locul III.

În cazul echipelor formate din 1-5 sportivi echipa va primi valoarea nominală a premiului x 1,  echipele de 6-10 sportivi vor primi valoarea nominală a premiului x 2 şi echipele mai mari de 10 sportivi, valoarea nominală a premiului x 3.

Pe lângă elevii cu performanţe şcolare şi sportive, Consiliul Local îi va premia şi pe cei cu rezultate remarcabile în concursurile de promovare şi valorificare a tradiţiei şi creaţiei populare şi de promovare a meşteşugurilor tradiţionale.

În cursul unui an calendaristic premiul se acordă o singură dată, în cadru festiv, în şedinţa Consiliului Local Suceava din luna decembrie. Pentru a participa la procedura de selecţie, concursurile trebuie să fie recunoscute de forurile tutelare: Ministerul Educaţiei Naţionale – Inspectoratul Şcolar Judeţean, Ministerul Tineretului şi Sportului, federaţii sportive de specialitate etc. Acordarea de premii se face pe baza listei nominale aprobate de Consiliul Local Suceava.

Regulamentul integral poate fi consultat pe pagina web a Primăriei Suceava: www.primariasv.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Coordonatorii copiilor şi tinerilor cu rezultate deosebite, premiaţi de CL Suceava, vor primi aceleaşi sume ca şi elevii lor.
 Vizualizări articol: 1616 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Coordonatorii copiilor şi tinerilor cu rezultate deosebite, premiaţi de CL Suceava, vor primi aceleaşi sume ca şi elevii lor5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei