Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 140 (7141)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Din 2016

Wizz Air a avut peste 690.000 de pasageri pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Compania Wizz Air a anunţat că începând din anul 2016 a avut peste 690.000 de pasageri pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” din Suceava. Wizz Air a transmis prin intermediul unui comunicat de presă că începând de luni, 17 iunie, a lansat o nouă rută din Suceava către Memmingen/Munchen Vest, prima conexiune cu tarife reduse spre Germania de pe aeroportul din Suceava.

Noul serviciu va avea trei zboruri pe săptămână în zilele de luni, miercuri şi vineri şi va crea noi oportunităţi de călătorie pentru pasagerii din Suceava şi Bucovina, dar şi pentru vizitatorii acestora, de la doar 69 de lei, preţ pentru un segment de zbor. „În Suceava, compania aeriană Wizz Air a câştigat încrederea şi loialitatea a peste 690.000 de pasageri de la începutul operaţiunilor sale pe Aeroportul Internaţional <Ştefan cel Mare>, în 2016. Anul trecut, aproape 300.000 de pasageri s-au bucurat de tarifele reduse ale WIZZ, de sistemul facil de rezervare şi de serviciile excelente de la bord către şi de la Suceava, susţinând peste 200 de locuri de muncă la nivel local în industria aviaţiei şi turismului”, se arată în comunicatul de presă al Wizz Air.

După inaugurarea noilor curse din Suceava spre Germania, managerul de comunicare al Wizz Air, Paulina Gosk, a declarat că „suntem încântaţi să lansăm o nouă rută WIZZ de la Suceava către Memmingen. Subliniind angajamentul nostru faţă de regiunea Moldova şi Bucovina, aşteptăm cu nerăbdare să aducem şi mai multe oportunităţi interesante care să răspundă cel mai bine nevoilor pasagerilor Wizz. Acum românii pot ajunge într-una din cele mai populare regiuni din Europa, Bavaria, în doar câteva ore şi o pot vizita de la doar 69 de lei, pentru un segment de zbor, cu toate taxele obligatorii incluse. Atât Bucovina, cât şi Bavaria sunt printre cele mai frumoase regiuni din Europa, astfel că suntem bucuroşi să stabilim o legătură directă şi să ne asigurăm că oamenii au acum ocazia să exploreze aceste locuri minunate”.

 

Flutur: „Pentru noile zboruri spre Germania au contat mult şi demersurile făcute de noi alături de partenerii externi din Regiunea Schwaben”

La rândul său, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, consideră că pentru noile zboruri spre Germania au contat mult şi demersurile făcute alături de partenerii externi din Regiunea Schwaben, unde este Aeroportul Memmingen. „Colaborarea noastră este un model care ar putea fi multiplicat, un model de parteneriat între o regiune din estul Europei cu una din vestul Europei. Un exemplu despre cum se pot rezolva probleme ale zonelor prin implicarea autorităţilor locale. Aeroportul Memmingen este amplasat în partea sudică a Germaniei, între Munchen şi Stuttgart, două dintre cele mai dezvoltate oraşe din Germania şi Europa. Prin Aeroportul Memmingen se poate asigura şi o deschidere către Austria, Italia şi Elveţia. Vreau să mulţumesc actualei şi fostei conduceri a Regiunii Schwaben şi conducerii Aeroportului Memmingen şi, nu în ultimul rând, companiei aeriene Wizz Air”, a declarat Gheorghe Flutur.

În acelaşi timp, directorul Aeroportului „Ştefan cel Mare” Suceava”, Ioan Măriuţa, a subliniat faptul că „includerea Germaniei pe harta destinaţiilor de pe aeroportul sucevean este o veste extrem de importantă, pentru şi îmbucurătoare pentru pasagerii care au solicitat în nenumărate rânduri zboruri înspre Germania”. Ioan Măriuţa a precizat că această colaborarea benefică dintre Aeroportul „Ştefan cel Mare” şi compania Wizz Air este favorabilă în primul rând celor peste 690.000 de pasageri care au ales facilităţile de zbor oferite de compania aeriană de la începutul operării acesteia la Suceava, din august 2016. „Nu dorim să ne oprim aici, sperăm ca şi pe viitor să aducem surprize plăcute potenţialilor noştri pasageri, încercând astfel să devenim o adevărată poartă de intrare în Bucovina şi un puternic factor de dezvoltare regională”, a spus Ioan Măriuţa. Trebuie spus că Germania este cea de-a treia ţară în reţeaua Wizz Air de pe aeroportul din Suceava, după Marea Britanie (Londra Luton) şi Italia, la Roma, Milano şi Bologna.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Wizz Air a avut peste 690.000 de pasageri pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava.
 Vizualizări articol: 1467 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Wizz Air a avut peste 690.000 de pasageri pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei