Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 140 (7141)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   32 imagini |   ø fişiere video

Implicare comunitară

Vacanţa de vară a elevilor a devenit o sărbătoare a întregii comune, la Ipoteşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Începerea vacanţei şcolare a devenit, pentru al doilea an consecutiv, la Ipoteşti, o adevărată sărbătoare a comunităţii, similară cu „zilele comunei” din alte localităţi. În jurul şcolii s-au adunat, în ultima zi a anului şcolar, 700 de elevi şi preşcolari, 40 de cadre didactice de la Şcoala Gimnazială Ipoteşti, părinţii elevilor, membri ai comunităţii locale, 50 de voluntari, foşti elevi ai şcolii din comună, studenţi, elevi ai Liceului Creştin Filadelfia, dar şi numeroase firme şi oameni de afaceri care au sponsorizat generos acţiunea: SC Ionioana Still, II Imobiliare Marişca, SC Mateo Rustic Construct, SC Duciben SRL, SC Hostiuc Construct, Pensiunea Anastasia, SC Albu Bretzels SRL, GB Class Confort, Strete Sen  SRL, Kosta Mastora SRL, Florin Duciuc, primarul Sorin Tofan, viceprimarul Constantin Bobu etc.

Întregul proiect, intitulat „Pe aripile copilăriei”, s-a derulat în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local Ipoteşti, II Manaz Cornel, firma CM Montage şi Complexul de apartamente “Floare de colţ” Dorohoi, de unde au venit atât copii, cât şi instructorii lor.

Directorul şcolii din Ipoteşti, prof. Loredana Corjuc, împreună cu echipa care a lucrat la proiect, a pregătit pentru copii jocuri precum ”Oul cu lingura”, ”Obstacole”, ”Rufele”, ”Găleţile cu nisip/apă”, ”Război cu funia”, ”Balonul pe funie”, ”Bomboane în iarbă”, ”Clovn”, ”Schiurile – Marş în sincron”, ”Bărbiereşte balonul”, ”Aleargă în lighean” şi multe altele.

„Am considerat că este necesar să dezvoltăm şi să valorizăm potenţialul creator şi motric al elevilor, să le stimulăm aptitudinile, nu numai prin activităţile de la clasă, ci şi prin participarea lor la concursuri şi activităţi care să le solicite rezolvarea unor sarcini de lucru incitante, neconvenţionale, care să facă apel la imaginaţie, să le stimuleze curiozitatea, spiritul critic şi de observaţie.

Această zi a fost prilejul unei întâlniri fericite a celor mari cu cei mici, prin participarea împreună la acţiuni şi evenimente inedite, atractive pentru copii şi aducătoare de amintiri şi nostalgii pentru cei mari. Ne-am bucurat împreună de această zi minunată, o zi când am putut oferi copiilor iubirea şi aprecierea noastră, intrând cu toţii – copii, părinţi, dascăli - într-o lume inocentă, hazlie, plină de neastâmpăr şi energie”, a declarat prof. Loredana Corjuc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vacanţa de vară a elevilor a devenit o sărbătoare a întregii comune, la Ipoteşti.
 Vizualizări articol: 1454 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vacanţa de vară a elevilor a devenit o sărbătoare a întregii comune, la Ipoteşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei