Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 140 (7141)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sfârşit tragic

Un bărbat de 38 de ani şi-a pierdut viaţa în timpul unui incendiu la o gospodărie din Bălcăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Corpul carbonizat al unui bărbat a fost descoperit de pompieri în cursul nopţii de luni spre marţi, după stingerea unui incendiu dintr-o gospodărie din comuna Bălcăuţi.

Incendiul a izbucnit luni seara, în jurul orei 23.30, în gospodăria unui bărbat de 48 de ani. Focul a fost semnalat prin intermediul unui apel la 112, chiar de către proprietar, care în timp ce dormea în casă a observat flăcările în interior şi a dat alarma. În scurt timp la faţa locului s-au deplasat patru autospeciale de stingere de la subunităţile de pompieri din Siret şi Suceava, dar şi de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Calafindeşti.

La sosirea echipajelor ardeau casa şi o parte din anexele gospodăreşti ale proprietăţii, focul fiind extins şi la anexele unei gospodării din apropiere. Incendiul a distrus casa şi bucătăria de vară aflate în corp comun, pe o suprafaţă de circa 110 metri pătraţi, afectând şi o parte din acoperişul unui adăpost de animale din apropiere. În acelaşi timp au fost afectate parţial şi alte două anexe dintr-o gospodărie învecinată, o bucătărie de vară şi o magazie de lemne, aparţinând unui bătrân de 81 de ani. În jurul orei 1:30, în timpul lichidării incendiului şi stabilirii cauzei izbucnirii acestuia, în bucătăria de vară a primului proprietar au fost găsite nişte rămăşiţe carbonizate, care păreau a fi umane. Din păcate, criminaliştii chemaţi la faţa locului au confirmat bănuielile militarilor, stabilindu-se ulterior că rămăşiţele aparţin lui Gabriel Manuel Sfichi, un bărbat de 38 de ani, apropiat al proprietarului.

Cercetările au stabilit faptul că în după-amiaza zilei de luni, proprietarul şi amicul acestuia au consumat băuturi alcoolice la un magazin din localitatea Negostina, după care au fost văzuţi în stare de ebrietate în curtea locuinţei bărbatului de 48 de ani. Întrebat de pompieri dacă în locuinţă se mai afla cineva în momentul intervenţiei acestora, proprietarul a răspuns că prietenul său plecase spre casă în jurul orei 20.00. Incendiul a izbucnit din interiorul bucătăriei de vară, cel mai probabil din cauza efectului termic generat de o ţigară lăsată aprinsă şi nesupravegheată, care a aprins iniţial patul în care a fost găsită victima carbonizată. Incendiul, care a făcut pagube în valoare de circa 60.000 de lei, a fost lichidat după circa 3 ore de intervenţie, iar pompierii au salvat adăpostul de animale din prima gospodărie şi proprietatea învecinată. Poliţiştii fac în continuare cercetări în cadrul unui dosar penal, pentru comiterea infracţiunilor de „distrugere din culpă” şi „ucidere din culpă”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat de 38 de ani şi-a pierdut viaţa în timpul unui incendiu la o gospodărie din Bălcăuţi.
 Vizualizări articol: 1275 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un bărbat de 38 de ani şi-a pierdut viaţa în timpul unui incendiu la o gospodărie din Bălcăuţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei