Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 135 (7136)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

Organizatorii Bucovina Rock Castle anunţă punerea în vânzare a biletelor şi abonamentelor pentru ediţia de anul acesta

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizatorii Bucovina Rock Castle au anunţat că au fost puse în vânzare biletele şi abonamentele pentru ediţia de anul acesta, care va avea loc în perioada 23-25 august. Biletele şi abonamentele pot fi achiziţionate doar on-line, de pe site-ul www.iabilet.ro. De la locul concertelor se vor putea achiziţiona doar bilete de o zi, în valoare de 50 de lei. Preţul unui abonament pentru cele trei zile de festival este de 100 de lei, iar detalii suplimentare pot fi găsite pe site-ul www.bucovinarockcastle.ro.

Organizatorii festivalului au mai anunţat că din motive independente de voinţa lor, trupa Crowbar şi-a anulat prezenţa la festivalul Bucovina Rock Castle. „De altfel, trupa şi-a anulat toate concertele programate în luna august în Europa, concentrându-se pe festivalurile americane. Ne cerem scuze fanilor şi ne exprimam regretul de a nu avea alături de noi aceasta legendară trupă anul acesta”, au precizat organizatorii festivalului. Locul americanilor va fi luat de britanicii de la Monuments, o trupă de progressive metal.

Programul festivalului pentru fiecare zi este următorul: vineri, 23 august, de la ora 18:00 – Blackout, Am Fost La Munte Şi Mi-a Plăcut, Mother’s Cake, Leprous, Tesseract şi Luna Amară; sâmbătă, 24 august, de la ora 18:00 - Paradox Theory, Toy Machines, Grimus, Relative, Skindred, Alternosfera şi duminica, 25 august, ora 18:00 - Contraband X, Nightmarion, Rock’n’Ghena, Bloodrush, Monuments şi Altar. Concertele vor avea loc în şanţul de apărare al Cetăţii de Scaun a Sucevei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Organizatorii Bucovina Rock Castle anunţă punerea în vânzare a biletelor şi abonamentelor pentru ediţia de anul acesta.
 Vizualizări articol: 1486 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Organizatorii Bucovina Rock Castle anunţă punerea în vânzare a biletelor şi abonamentelor pentru ediţia de anul acesta2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei