Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 131 (7132)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

O nouă ofertă

Winederful, magazinul de vinuri şi băuturi diverse, pentru cele mai pretenţioase gusturi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Winederful reprezintă numele unui nou magazin pe piaţa suceveană, care a apărut tocmai pentru a le satisface clienţilor suceveni cele mai diverse gusturi de vinuri şi băuturi de calitate. Ideea lansării acestei provocări pe piaţă îi aparţine administratorului Marius Ferman, cu activitate de 15 ani în domeniul distribuţiei vinurilor, care şi-a propus promovarea vinurilor provenite din micile crame româneşti cu producţie de familie, dezvoltate mult în cursul ultimilor ani. În afară de aceste noi produse, magazinul pune la dispoziţia cumpărătorilor vinuri provenite din cramele consacrate ale peisajului românesc, precum şi vinuri internaţionale, care nu au fost suficient promovate pe piaţa suceveană a pasionaţilor de vinuri. Magazinul Winederful promovează, de asemenea, prin intermediul degustărilor organizate ritmic la sediul de pe strada Ștefan cel Mare, nr. 54-56, de lângă magazinul Profi Bucovina, asocierea între aceste băuturi şi produse alimentare premium ale producătorilor locali, în scopul ieşirii din zona de confort a consumului obişnuit şi educarea clientului spre produse de calitate, greu de procurat de pe o piaţă comună a supermarketurilor.

În cadrul magazinului pot fi procurate de asemenea şi produse distilate, obţinute în urma fermentaţiei naturale, începând cu cele mai valoroase produse autohtone de palincă şi ţuică, de la producători precum Zetea sau Bădăcin, dezvoltate în cadrul unor mici afaceri de familie şi până la cele mai rafinate produse din import. Din rafturile generoase în oferte nu lipsesc gamele de distilate prin metoda Cognac, de la renumitul Mioriţa realizat la Vincon şi cognac-urile moldoveneşti, la cele mai fine licori produse pe tărâm franţuzesc, o variată gamă de whisky provenit de pe piaţa scoţiană, irlandeză sau americană şi până la renumitele whisky-uri japoneze, atât de premiate în ultimii ani.

Promovarea acestor diverse game de băuturi se face prin intermediul acestor degustări periodice, clienţii interesaţi fiind invitaţi la trei asemenea acţiuni de promovare doar în primele două luni de existenţă a magazinului. Cei interesaţi în cunoaşterea unor noi branduri de băuturi apărute pe piaţă au luat contact în magazinul Winederful şi cu diverse produse alimentare adiacente degustării, brânzeturi, specialităţi de carne sau meniuri elaborate, puse la dispoziţie de diverşi producători locali sau restaurante şi gustate poate pentru prima dată în magazin. Produsele unor crame precum Gramma din zona Iaşi, Jelna din apropierea Bistriţei sau distilate de prestigiu provenite din Franţa sau Scoţia au încântat papilele gustative ale celor care au participat la degustări, din dorinţa de a cunoaşte mai mult despre aceste produse şi a se educa în consumul lor. Conducerea magazinului îşi propune să continue aceste degustări, în cadrul cărora pasionaţii pot lua contact cu noua tendinţă de dezvoltare a berii artizanale sau cu vinuri din gamele Champagne sau Prosecco (Charmat). Magazinul Winederful cultivă în acelaşi timp o relaţie interactivă cu clienţii, de la care sunt aşteptate idei în privinţa cunoaşterii unor noi băuturi, evenimentele fiind anunţate pe adresa de Facebook a firmei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Winederful, magazinul de vinuri şi băuturi diverse, pentru cele mai pretenţioase gusturi.
 Vizualizări articol: 2798 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Winederful, magazinul de vinuri şi băuturi diverse, pentru cele mai pretenţioase gusturi5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei