Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 131 (7132)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În instanţă

Familia Rîpan, a cărei fiică a murit într-un cumplit accident rutier, cere asigurătorului despăgubiri totale de 1,7 milioane de euro

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca au finalizat ancheta în cazul cumplitului accident rutier care s-a petrecut în luna ianuarie a acestui an în localitatea Floreşti, de lângă Cluj, eveniment în urma căruia Gabriela Rîpan, fiica unui cunoscut afacerist sucevean, şi-a găsit sfârşitul.

Tudor Ștefan Cîrje, de 19 ani, cel care se afla la volanului autoturismului marca Mercedes CLS,  a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă. Din actul de sesizare a instanţei de judecată rezultă că patru membri ai familiei fetei s-au constituit părți civile împotriva asigurătorului, cerând despăgubiri totale de 1,7 milioane de euro, potrivit clujust.ro.

„Din perspectiva laturii subiective, inculpatul a săvârșit fapta din culpă cu prevedere, el putând prevedea posibilitatea producerii unui accident rutier, dar a socotit fără temei că acest lucru nu se va întâmpla”, se arată în rechizitoriu.

Gabi Rîpan avea 20 de ani şi era studentă la Universitatea „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, specializarea Management, în anul II. La vârsta de 18 ani, tânăra primise cadou din partea părinţilor un Mercedes CLS nou. Este vorba chiar de autoturismul în care tânăra a murit.

Accidentul s-a petrecut în timp ce Gabriela Rîpan şi prietenul acesteia se întorceau spre Cluj-Napoca, de la o petrecere. Tânăra era pasageră pe locul din dreapta. Prietenii au povestit că cei doi se cunoșteau de la sala de sport pe care o frecventau în Cluj-Napoca.

Tânărul de 19 ani conducea cu viteză excesivă, iar pe raza comunei Florești, la intrarea în Cluj-Napoca, într-o depășire neregulamentară, șoferul a scăpat bolidul de lux de sub control. Mașina s-a lovit în lateral de un stâlp, cu o violență extremă. Faptul că impactul a fost unul din lateral a făcut ca elementele de siguranță ale mașinii de lux să nu prea mai conteze. Suceveanca a fost găsită decedată în mașină, în timp ce tânărul de la volan a fost proiectat în afara autoturismului. Mercedesul CLS 500 s-a rupt practic în două, iar bucăți din mașină s-au împrăștiat pe câteva sute de metri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Familia Rîpan, a cărei fiică a murit într-un cumplit accident rutier, cere asigurătorului despăgubiri totale de 1,7 milioane de euro.
 Vizualizări articol: 6263 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Familia Rîpan, a cărei fiică a murit într-un cumplit accident rutier, cere asigurătorului despăgubiri totale de 1,7 milioane de euro2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei