Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 83 (7084)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Călătorie în Egiptul Antic

Activitate inedită, educativă şi distractivă pentru copii, la Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iulius Mall Suceava a pregătit o nouă activitate inedită, educativă şi distractivă pentru copii. Cei mici sunt invitaţi într-o călătorie fascinantă în Egiptul Antic, unde vor descoperi lucruri captivante şi vor participa la jocuri interactive, în cadrul expoziţiei „Egiptul Antic”. Cum au fost construite piramidele? Ce făcea faraonul? Cine a fost Cleopatra? Sunt doar câteva întrebări la care copiii vor afla răspunsul vizitând expoziţia „Egiptul Antic”, organizată de Iulius Mall Suceava.

„Dacă şi tu ai un copil curios şi doritor să afle lucruri noi, te invităm în perioada 11-21 aprilie 2019 la cea mai interactivă activitate care îi ajută pe năzdrăvani să exploreze Egiptul Antic. Experienţa este recomandată copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 12 ani, având la bază conceptul expoziţiei <The Human Body Adventure>, care s-a desfăşurat anul trecut la Iulius Mall şi care a atras peste 1.500 de prichindei. Vezi cât de distractiv va fi pe pagina de Facebook Iulius Mall Suceava şi rezervă un loc!”, anunţă organizatorii.

 

Activităţi interactive

Zilnic, între orele 10.00 şi 20.00, parterul Iulius Mall Suceava se va transforma într-un loc de poveste, oferindu-le celor mici prilejul de a se aventura, prin joc şi joacă, într-o incursiune educaţională captivantă. Ştrengarii vor fi costumaţi în faraoni sau Cleopatra şi, timp de 50 de minute, vor călători în Egiptul Antic. Astfel, vor afla cum decurgea ziua unui faraon şi îi vor lua locul pe tron, vor explora piramide, acolo unde vor descoperi cum au fost construite şi ce semnificaţie au hieroglifele, vor intra în camera misterioasă în care se găsesc sarcofagul lui Tutankhamon, papirusuri, amfore şi instrumente muzicale. În plus, cei mici vor avea şi rolul de arheologi şi vor căuta artefacte, iar dacă vor reuşi misiunea, vor primi o parolă pentru a putea intra în camera comorilor.

Ştrengarii vor fi implicaţi în numeroase activităţi interactive: vor realiza puzzle-uri magnetice cu înfăţişarea reginei Nefertiti şi a lui Tutankhamon, vor alinia piramidele pe o miniatură a platoului Ghiza, vor construi mini-piramide şi se vor fotografia cu Sfinxul, vor învăţa hieroglife şi le vor fi prezentate mumiile într-o manieră comică. Toate aceste activităţi se vor realiza cu ajutorul elementelor de butaforie de o calitate excepţională, precum cele de muzeu. Pe lângă informaţiile dobândite, prichindeii vor avea parte şi de momente distractive, putând face fotografii haioase.

La final, vor primi diplome de exploratori. Partener al distracţiei este Magic FM. Preţul unui bilet este de 10 lei, iar rezervările se pot face prin e-mail la adresa rezervari@iuliusmall.com sau la telefon 0230 208 700.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Activitate inedită, educativă şi distractivă pentru copii, la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 1195 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Activitate inedită, educativă şi distractivă pentru copii, la Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei