Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 83 (7084)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bursa generală a locurilor de muncă, vineri, la Suceava, Rădăuţi, Câmpulung Moldovenesc şi Fălticeni

Marţi, 9 Aprilie 2019 (17:35:21)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava organizează vineri, 12 aprilie, Bursa generală a locurilor de muncă, eveniment în cadrul căruia vor fi disponibile peste 900 de posturi vacante.

Bursa va avea loc simultan, de la ora 10.00, în municipiul Suceava, la Iulius Mall Suceava, parter, zona liftului panoramic, la sediile punctelor de lucru ale AJOFM din Fălticeni şi Câmpulung Moldovenesc, precum şi la Casa Germană din Rădăuţi.

Până ieri, se înregistraseră 910 locuri vacante la nivelul judeţului, din care: 500 pentru bursa din Suceava, 162 la Fălticeni, 170 la Rădăuţi şi 78 la Câmpulung Moldovenesc. Oferta va mai creşte probabil până la ora bursei. Până acum şi-au anunţat prezenţa cel puţin 92 de angajatori, 34 confirmând deja prezenţa la bursa din Suceava, 22 la bursa din Fălticeni, 15 la bursa din Rădăuţi şi 21 la bursa din Câmpulung.

Oferte bogate sunt în domeniile construcţii, fabricarea articolelor din sticlă, recuperarea materialelor reciclabile şi colectarea deşeurilor, comerţ, activităţi de protecţie şi gardă, restaurante şi alte servicii de alimentaţie, fabricarea articolelor de îmbrăcăminte, inginerie şi consultanţă tehnică, alături de alte domenii care diversifică oferta de ocupaţii şi niveluri de calificare.

Organizatorii încearcă să vină cu cât mai multe variante, atât pentru angajatorii care se confruntă cu deficit de forţă de muncă, cât şi pentru sucevenii în căutarea unui serviciu.

Directorul executiv al AJOFM Suceava, Dănuţ Mihai Burgheaua, a declarat: „Cunoscând necesarul de personal şi de competenţe specifice, vom prezenta angajatorilor oportunitatea de a-şi asigura forţa de muncă calificată în funcţie de cerinţele proprii şi de a acoperi cheltuielile de personal, prin subvenţii pentru angajarea ucenicilor care se califică la locul de muncă. Candidaţii interesaţi de ocupaţiile solicitate de angajatori vor putea consulta oferta de formare profesională a acestui an şi vor primi informaţii cu privire la înregistrarea la cursurile de calificare”.

Organizatorii vor asigura consultanţă şi pentru întocmirea CV-urilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bursa generală a locurilor de muncă, vineri, la Suceava, Rădăuţi, Câmpulung Moldovenesc şi Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1794 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Bursa generală a locurilor de muncă, vineri, la Suceava, Rădăuţi, Câmpulung Moldovenesc şi Fălticeni1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei