Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 72 (7073)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Soluţie

Doi fraţi din Rotunda - Liteni au primit condamnări grele după ce şi-au băgat o rudă în spital, în comă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi fraţi din Rotunda – Liteni au fost condamnaţi ieri la pedepse grele după o încăierare petrecută în vara anului 2017. Tribunalul Suceava i-a găsit vinovaţi pe Gheorghe şi Ioan Vizitiu şi le-a aplicat condamnări cu executare.

Gheorghe Vizitiu a primit 8 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor calificat, în timp ce fratele său Ioan Vizitiu a fost condamnat la 11 ani şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor calificat, respectiv 1 an şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. În final, Ioan Vizitiu va avea de executat 12 ani de închisoare. Soluţia de ieri nu este definitivă şi poate fi atacată la Curtea de Apel Suceava.

Pe 28 august 2017, în jurul orei 23.00, Mihaela Vizitiu, în vârstă de 29 de ani, a fost lovită violent cu un par în cap, pe o uliţă de lângă casă. Tânăra şi soţul ei au avut o altercaţie cu verii bărbatului, iar spiritele au degenerat. Lovită puternic în cap, femeia a rămas la pământ, fiind preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean Suceava. La spital, femeia a fost diagnosticată cu comă post traumatică gradul II, traumatism cranio-cerebral prin agresiune, plagă contuză frontală dreapta, fronto temporal stânga şi a rămas internată în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Suceava.

Iniţial, a fost deschis un dosar penal pentru infracţiunea de lovire, însă, în urma analizării probatoriului şi având în vedere leziunile femeii şi concluziile medicilor, dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, care a dispus continuarea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor.

Pe 1 septembrie 2017, la propunerea procurorului criminalist, Gheorghe Vizitiu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Suceava, măsura fiind prelungită ulterior. Pe 13 septembrie, procurorul a solicitat şi arestarea lui Ioan Vizitiu, însă acesta era dispărut de la domiciliu. Ulterior, şi acesta a stat o perioadă în arest preventiv, dar mai apoi, atât el, cât şi fratele său au fost judecaţi în stare de libertate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi fraţi din Rotunda - Liteni au primit condamnări grele după ce şi-au băgat o rudă în spital, în comă.
 Vizualizări articol: 1555 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Doi fraţi din Rotunda - Liteni au primit condamnări grele după ce şi-au băgat o rudă în spital, în comă5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei