Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 72 (7073)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Competiţie

Studenţi premiaţi în cadrul unui concurs de editare fotografică al Clubului de Marketing (USV)

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţia studenţească Clubul de Marketing din cadrul Universităţii „Ștefan cel Mare” din Suceava (USV), împreună cu Ignătescu Media, a organizat, la mijlocul lunii martie, concursul de editare fotografică „Editare avansată în photoshop a fotografiei tip portrait”, competiţie cu o valoare a premiilor în valoare de 100 de euro.

Cei 20 de concurenţi s-au adaptat perfect cerinţelor comunicate de Iulian Ignătescu la începutul concursului, organizatorii fiind plăcut surprinși de ingeniozitatea participanţilor în editarea fotografiilor.

Etapa finală a concursului a constat în evaluarea materialelor realizate de concurenţi. Proba care a ajutat la departajarea câștigătorilor a fost realizarea unui material video de 20-30 de secunde, în care s-a prezentat un punct de vedere personal cu privire la mesajul transmis de fotografia editată care a stat la baza concursului.

Concursul s-a dovedit un real succes, cu rezultate surprinzătoare pentru toţi cei implicaţi: s-au descoperit studenţi cu reale calităţi și foarte mult talent și pasiune, cărora organizatorii le-au transmis să continue explorarea fascinantului univers al artei fotografice.

Câștigătorii concursului au fost: Premiul 1: Perman Yagmyrov - 300 de lei; Premiul 2: Vlad Marian Crișcă - 100 lei + Un curs de mentorat în cadrul firmei Ignătescu Media; Premiul 3: Ion Ignat - 50 de lei.

„Acest eveniment a constituit o bună ocazie să dezvoltăm un proiect de lungă durată pentru sprijinirea tinerilor cu reale calităţi în zona artei fotografice. Dacă vor beneficia de sprijin, participanţii la concurs vor contribui la dezvoltarea acestui domeniu în orașul nostru. Clubul de Marketing din cadrul USV și Ignătescu Media se vor implica activ în promovarea acestor tinere talente în cadrul comunităţii sucevene”, a arătat Traian Simioniuc, președintele Organizaţiei studenţești Clubul de Marketing.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Studenţi premiaţi în cadrul unui concurs de editare fotografică al Clubului de Marketing (USV).
 Vizualizări articol: 1143 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Studenţi premiaţi în cadrul unui concurs de editare fotografică al Clubului de Marketing (USV)0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei