Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 72 (7073)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Controale

Șofer prins în trafic circulând cu 147 km/h, pe un drum din Fântâna Mare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un şofer din municipiul Suceava a fost înregistrat de polițiştii rutieri, aflați în timpul unei acțiuni de control, cu o viteză  de 147 km/h, pe un segment de drum din comuna Fântâna Mare.

Acțiunea de control a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, în perioada 23-24 martie, fiind organizată de Serviciul Rutier Suceava şi formațiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale şi orăşeneşti şi având drept scop impunerea unui climat de disciplină şi siguranță rutieră şi combaterea excesului de viteză în rândul participanților la trafic. În timpul acțiunii au fost constatate 8 infracțiuni rutiere, fiind aplicate 380 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 183.425 lei. Cele mai multe dintre contravenții au fost aplicate şoferilor care au depăşit regimul de viteză legal, fiind reținute 11 permise de conducere, dintre care 7 pentru viteză excesivă. În acelaşi timp au fost retrase şi 5 certificate de înmatriculare.

De departe, cel mai grav caz de depăşire a vitezei legale a fost înregistrat sâmbătă la prânz, în jurul orei 12.15, când un echipaj de poliție cu aparat radar efectua supravegherea traficului pe DN 15C, în comuna Fântâna Mare. La un moment dat, polițiştii au înregistrat pe aparatul radar un autoturism care rula cu o viteză de 147 km/h, pe segmentul de drum pe care limita impusă de indicatoarele rutiere arătau 50 de km/h. La volanul maşinii oprite de polițişti a fost identificat un tânăr de 26 de ani din municipiul Suceava, care a fost sancționat contravențional, acestuia fiindu-i reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șofer prins în trafic circulând cu 147 km/h, pe un drum din Fântâna Mare.
 Vizualizări articol: 1553 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Șofer prins în trafic circulând cu 147 km/h, pe un drum din Fântâna Mare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei