Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 72 (7073)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Oportunitate

Fost viceprimar al Sucevei, șef peste parcările cu plată din municipiu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Una dintre cele mai spinoase probleme din municipiul reședință de județ, cea a parcărilor publice cu plată, este gestionată, de acum înainte, de un fost viceprimar al Sucevei, Corneliu Vornicu.

Acesta a devenit șef de birou în cadrul Direcției Piețelor și Bazarului, fiind responsabil de gestionarea actualelor și viitoarelor parcări cu plată din oraș.

Până de curând, Corneliu Vornicu a ocupat funcția de șef de formație de lucru în cadru Sistemului de Gospodărire a Apelor Suceava, instituție la conducerea căreia s-a și aflat o perioadă, dar a avut și statut de consilier local.

Pentru a nu fi în incompatibilitate cu noua funcție, Corneliu Vornicu și-a dat demisia din Consiliul Local Suceava, în data de 18 martie, deliberativul local urmând să ia act de decizia sa în ședința de joi, 28 aprilie.

„Locurile de parcare sunt foarte importante pentru multă lume, iar amenajarea și întreținerea acestora, buna funcționare a parcometrelor și modificările necesare în parcările deja existente necesită să fie gestionate de o echipă care să se ocupe doar de aceste probleme, mai ales că în perioada următoare vor fi extinse zonele cu parcări cu plată. Numai anul acesta vor fi amenajate șase noi parcări cu plată, parcometrele pentru acestea vor fi achiziționate după aprobarea bugetului, în vreme ce la alte parcări trebuie înlocuite parcometrele existente cu un alt model, pentru a corespunde necesităților”, a precizat Corneliu Vornicu, noul șef responsabil de administrarea parcărilor cu plată din Suceava.

Corneliu Vornicu a fost viceprimar al Sucevei în perioada 2000 - 2004, din 2004 şi până în prezent având mai multe mandate de consilier local, ca reprezentant al PNL. În trecut, Corneliu Vornicu a fost directorul economic la Abatorul SA Burdujeni, fostul IRIC, iar timp de cinci ani a lucrat în Maroc, unde a fost director tehnic la mai multe firme de construcţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fost viceprimar al Sucevei, șef peste parcările cu plată din municipiu.
 Vizualizări articol: 3537 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.7 din 6 voturi
Fost viceprimar al Sucevei, șef peste parcările cu plată din municipiu1.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei