Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 72 (7073)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În pragul comei

Tamponare provocată de un șofer cu o alcoolemie de 1,43 mg/l alcool pur în aerul expirat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei care urcă la volan sub influența băuturilor alcoolice au devenit, din păcate, o prezență obișnuită în traficul din județul Suceava. Unii dintre ei pornesc la drum, la volanul mașinii, după ce au consumat cantități impresionante de alcool, spre limita de atingere a comei alcoolice. Chiar dacă numărul șoferilor reținuți în spatele gratiilor după ce au săvârșit infracțiuni la regimul rutier a crescut mult în cursul ultimei luni, odată cu lansarea de către conducerea IPJ Suceava a programului de prevenire a accidentelor rutiere, numărul celor care comit infracțiuni grave la regimul rutier continuă să fie crescut pe drumurile din Suceava.

Un astfel de caz a fost înregistrat luni după-amiază, pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul Suceava. În jurul orei 15.50, un șofer a sunat la 112 anunțând că a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul auto care a provocat tamponarea se află sub influența alcoolului.

În urma verificărilor făcute de polițiști s-a concluzionat faptul că un bărbat de 48 de ani din comuna Todirești, în timp ce conducea autoturismul pe bulevardul sucevean, din cauza nerespectării distanței în mers, a intrat în coliziune față - spate cu un autoturism marca Skoda Fabia, condus în fața sa de un șofer din municipiul Suceava.

În urma impactului cele două autoturisme au fost avariate, iar testarea făcută de polițiști a arătat că șoferul de 48 de ani care a provocat tamponarea avea o alcoolemie de 1,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate la spital și probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei în sânge. În același timp, rezultatul înregistrat în cazul celuilalt șofer a fost negativ. Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală pe numele șoferului din comuna Todirești, pentru comiterea infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tamponare provocată de un șofer cu o alcoolemie de 1,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 Vizualizări articol: 1299 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tamponare provocată de un șofer cu o alcoolemie de 1,43 mg/l alcool pur în aerul expirat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei