Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 66 (7067)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nemulțumiri

Mai mulți transportatori de persoane din județul Suceava protestează astăzi în fața Guvernului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai mulți transportatori de persoane din județul Suceava vor participa, astăzi, la protestul organizat de Federația Operatorilor Români de Transport în fața Guvernului României. Prim-vicepreședintele FORT, suceveanul Alin Crețu, a declarat că protestul a fost declanșat după ce timp de mai multe săptămâni, mult așteptatele Ordonanțe de urgență în domeniul transporturilor de pasageri, promise de Guvern, sunt blocate pe circuitul de avizare. „Federația Operatorilor Români de Transport consideră că sectorul de activitate în cauză nu s-a mai întâlnit niciodată cu un asemenea moment, ce riscă să blocheze iremediabil transportul rutier național și județean de pasageri. Solicitările membrilor F.O.R.T sunt simple, iar argumentele au fost deja introduse în fundamentarea celor două acte normative blocate acum la nivel guvernamental, în principal din cauza acelorași grupuri de interese, ce încearcă să folosească legislația pentru propriul interes și buzunar”, a spus Alin Crețu. El a subliniat că F.O.R.T. solicită Guvernului rezolvarea unor probleme cu adevărat prioritare pentru piața de transport a pasagerilor, printre care eliminarea sintagmei "în mod repetat" din legea taximetriei pentru a combate eficient transportul ilicit de persoane și prelungirea programelor interjudețene și județene de transport pasageri. „Orice altă completare adusă acestor două modificări esențiale nu reprezintă altceva decât încercări disperate ale unor indivizi de a modifica legea pentru acoperirea unor ilegalități sau situații litigioase”, a spus prim-vicepreședintele FORT. Alin Crețu a precizat că protestul va începe astăzi, la ora 8:30, în Piața Victoriei din București și se va desfășura pe modelul protestului care a declanșat modificarea legii RCA. El a precizat că pe lângă transportatorii de persoane din județul Suceava, la protestul de astăzi vor fi prezenți tranportatori din întreaga țară, care vor veni cu autobuze, autocare și autoturisme.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai mulți transportatori de persoane din județul Suceava protestează astăzi în fața Guvernului.
 Vizualizări articol: 1298 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mai mulți transportatori de persoane din județul Suceava protestează astăzi în fața Guvernului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei