Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 66 (7067)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Modificări

Amenajare rutieră pentru a se face ordine în parcarea Gării Burdujeni: principalii vizaţi sunt taximetriştii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrătorii de la Regionala CFR Infrastructură Iaşi au demarat, la solicitarea poliţiştilor de la Serviciul Judeţean Transporturi Suceava, un nou plan de semnalizare prin indicatoare şi marcaje pentru îmbunătăţirea circulaţiei maşinilor şi pietonilor în parcarea din Gara Burdujeni. Principalele modificări constau în interzicerea staţionării în zona ieşirii din clădirea gării, inclusiv pentru taxiuri, în acest sens fiind amplasat deja un indicator rutier. Pentru maşinile de taxi s-au găsit doar trei locuri, în laterala parcării, spre Policlinica CFR. Tot în această laterală vor fi trasate şi locurile pentru persoanele cu handicap. Un alt element nou important va fi o trecere de pietoni care va fi marcată în zona de ieşire din clădirea staţiei. Deocamdată au fost amplasate doar câteva indicatoare, iar modificările vor fi puse în aplicare când noua amenajare va fi finalizată. 

Principalii vizaţi de aceste schimbări sunt taximetriştii. Încă de anul trecut, poliţiştii de la Serviciul Judeţean Transporturi Suceava au decis să nu mai tolereze staţia de taxi clandestină din faţa Gării Burdujeni, locul în care de ani de zile stau maşinile care oferă acest serviciu. Acea staţie nu există oficial nicăieri, doar că taximetriştii puseseră stăpânire pe ea, iar cine mai parca acolo intra imediat în colimatorul lor. 
Taximetriştii continuă să staţioneze în acel loc, doar că nu prea au mai avut curajul să se ia de cei care şi-au parcat şi ei maşinile acolo. Acum, cu noua amenajare rutieră, având în vedere că există indicator de staţionare interzisă, poliţiştii îi vor putea amenda pe taximetriştii care vor mai sta cu maşinile timp îndelungat în imediata apropiere a gării. În principiu, aceştia vor putea staţiona în parcare şi în afara celor trei locuri, însă doar la sosirea trenurilor, pentru a prelua călătorii.

Poliţiştii vor aplica amenzi pentru staţionare interzisă şi celorlalţi şoferi care îşi lasă maşinile timp îndelungat în zona de acţiune a indicatorului. O problemă în parcarea gării este şi cu maşinile parcate perioade îndelungate de cei care pleacă cu trenul şi îşi lasă autoturismele în gară. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amenajare rutieră pentru a se face ordine în parcarea Gării Burdujeni: principalii vizaţi sunt taximetriştii.
 Vizualizări articol: 2360 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Amenajare rutieră pentru a se face ordine în parcarea Gării Burdujeni: principalii vizaţi sunt taximetriştii4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei