Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 43 (7044)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Acces pentru public

Zona de Agrement Tătărași va fi deschisă de Florii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zona de agrement a municipiului Suceava, de la baza dealului Tătărași, va fi deschisă  publicului începând cu 21 aprilie 2019, chiar de Florii.

Anunțul a fost făcut miercuri de primarul Sucevei, Ion Lungu, care a precizat că până atunci ar putea fi deschisă și cafeneaua dintre cele două lacuri.

„Avem demarată procedura de licitație pentru gestionarea spațiului de alimentație publică de acolo, sperăm să fie finalizată licitația până atunci, astfel încât să fie deschisă cafeneaua atunci când vor veni oamenii acolo, să se relaxeze.

Suntem în etapa de demarare a licitației pentru montarea sistemelor de tiroliene pentru copii și pentru adulți, indicatorii tehnico-economici sunt aprobați, dorim

să venim în completare la zona de agrement cu aceste sisteme atractive pentru multă lume”, a precizat edilul sucevean.

Alte lucrări care vizează zona de agrement Tătărași, programate pentru anul acesta, sunt de amenajare a unei parcări în zona de intrare la parcul de copii – terenuri de minigolf, precum și asfaltarea a două străzi pe care se circulă până acolo - Nicolae Titulescu și Emil Cioran, astfel încât să poată fi ușurat accesul dinspre strada Alexandru cel Bun.

Referitor la criticile aduse de unele persoane, că nu se poate ajunge cu căruciorul de la zona lacurilor direct în cea a parcului de copii, accesul fiind posibil doar pe scări, edilul sucevean a explicat că fiind o diferență foarte mare de nivel – practic o râpă de câteva sute de metri, o rampă directă ar fi avut înclinația mult prea mare, chiar periculoasă, motiv pentru care proiectantul a stabilit două căi de acces, în funcție de unde se dorește a merge.

„Nu spun că nu este loc de mai bine, lucrurile se pot perfecționa, dar de multe ori se exagerează”, a adăugat primarul Sucevei.

Prima zonă de agrement a Sucevei a fost inaugurată anul trecut, în primăvară, fiind făcută prin amenajarea unei zone anterior insalubre, din fondurile proprii ale municipalității.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zona de Agrement Tătărași va fi deschisă de Florii.
 Vizualizări articol: 1329 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Zona de Agrement Tătărași va fi deschisă de Florii1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei