Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 43 (7044)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cercetări poliţie

Doi bărbaţi cu arme de vânătoare asupra lor, prinşi cu doi căpriori jupuiţi în maşină

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii au depistat în trafic, la Horodnic, un autoturism de teren în care erau transportaţi doi căpriori jupuiţi ce păreau a fi proaspăt împuşcaţi. S-a întâmplat luni seară, când poliţiştii de la Secţia Rurală Marginea au fost sesizaţi că s-au tras focuri de armă în zona Hardic de pe raza comunei Horodnic de Sus. La aproximativ jumătate de oră de la sesizare, în jur de 20.40, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism Audi A4, în care se aflau doi bărbaţi, unul în vârstă de 39 de ani, din Vicovu de Jos, şi unul de 42 de ani, din Suceviţa.

În urma controlului autoturismului au fost identificate două carcase de căprior jupuite. Cei doi bărbaţi nu deţineau documente pentru cele două carcase de vânat descoperite în autoturism.

Din cercetările poliţiştilor a rezultat că bărbatul din Vicovu de Jos este deţinător a două arme de vânătoare, care au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor. Armele de vânătoare urmează a fi expertizate tehnico-ştiinţific, pentru a se stabili dacă au fost folosite în acea seară.

Continuând cercetările, a doua zi, poliţiştii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, au dispus continuarea urmăririi penale faţă de cei doi suspecţi, pentru săvârşirea infracţiunilor de „braconaj”, „uz de armă fără drept” şi „nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”.

Poliţiştii au solicitat ajutor în acest caz şi Direcţiei Sanitar Veterinare Suceava, pentru a se stabilii cauza decesului animalelor şi când s-a produs acesta. Aceste detalii sunt esenţiale în activitatea de probare a activităţii infracţionale din acest caz.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi bărbaţi cu arme de vânătoare asupra lor, prinşi cu doi căpriori jupuiţi în maşină.
 Vizualizări articol: 1300 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi bărbaţi cu arme de vânătoare asupra lor, prinşi cu doi căpriori jupuiţi în maşină0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei