Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 43 (7044)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 21 – 27 februarie

 

Joi, 21 februarie

Piesa „Zadarnicele chinuri ale dragostei”, la Teatrul Municipal "Matei Vișniec" Suceava

Piesa „Zadarnicele chinuri ale dragostei”, pe 21 februarie, de la ora 19:00,  la Teatrul Municipal "Matei Vișniec" Suceava. Prețul unui bilet este de 20 de lei și 10 lei pentru elevi, studenți și pensionari. Relații și rezervări, la telefon: 0759 048 677; bilete@teatrulmateivisniec.ro. (Luni – Vineri, între 8:00-14:00). Eliberări bilete: Luni-Vineri, între 13:00-16:00.

 

Vineri, 22 februarie

„Pisici”, pe scena Teatrului Municipal "Matei Vișniec" Suceava

Spectacolul „Pisici”, pe 22 februarie, de la ora 19:00, pe scena Teatrului Municipal "Matei Vișniec" Suceava. „Pisici” este o producție a TMMVS, un spectacol concert conceput de Bobo Burlăcianu și Bobi Dumitraș. Un fel de alternativă parodică la Cats. O joacă muzicală în care câteva pisici își deapănă poveștile. La început a fost un 'miau', după care Pisica Dumnezeu a creat o lume dominată de pisici. În absența omului, pisicile îi iau locul, la pachet cu problemele aferente. Prețul unui bilet este de 20 de lei și 10 lei pentru elevi, studenți și pensionari. Relații și rezervări, la telefon: 0759 048 677; bilete@teatrulmateivisniec.ro. (Luni – Vineri, între 8:00-14:00). Eliberări bilete: Luni-Vineri, între 13:00-16:00.

 

Duminică, 24 februarie

„Sprijină un copil să meargă la şcoală!”,  eveniment caritabil la Taverna lui Bachus

Grupul de Iniţiativă pentru înfiinţarea Fundaţiei Comunitare Bucovina şi Taverna lui Bachus organizează, de Dragobete, duminică, 24 februarie, începând cu ora 17:00, o seară specială, un eveniment caritabil intitulat „Sprijină un copil să meargă la şcoală!”. Distracţia va fi asigurată de Andrada Laza (Artis Band), Ionuţ Ciubotaru şi Andrei Ceobanu. Cei interesaţi, pe baza unei invitaţii care costă 50 de lei, vor putea să participe la acest eveniment caritabil din care nu lipsesc meniul tradiţional românesc  şi, cel mai important, o licitaţie cu obiecte surpriză – tombolă cu premii - pentru unul dintre proiectele pe care Grupul de Iniţiativă pentru înfiinţarea Fundaţiei Comunitare Bucovina îl susţine: „Sprijină un copil să meargă la şcoală!”. Intrarea la eveniment se face doar pe bază de rezervare, la telefon: 0747 622 180; 0741 554 146. Evenimentul caritabil este organizat de Grupul de Iniţiativă pentru înfiinţarea Fundaţiei Comunitare Bucovina, cu sprijinul JCI Suceava şi al Bursei pentru viaţă.

 

Maestrul Ion Suruceanu va concerta la Ariata Events

Duminică, pe 24 februarie, de Dragobete, la Ariata Events va concerta maestrul Ion Suruceanu. Nu vor lipsi din repertoriul artistului piese precum: „Ce seară minunată”, „Bucuria”, „Sărut, femeie, mâna ta!”, „Numai tu, numai tu”, „Anii mei şi tinereţea”, „Clar de lună”, „Nu mă uita”, ”Melancolie” etc. Accesul în sala de petrecere se va face la ora 18:00, iar concertul va începe la ora 19:00. Preţul unui pachet complet la eveniment, meniu (starter, fel principal şi desert) şi concert, costă 135 de lei/persoană. Invitaţii vor fi întâmpinaţi cu un pahar de vin din partea casei, iar meniul, semnat de executive chef Bogdan Câmpanu, va pune în valoare esenţa Ariata Events: eleganţă, rafinament şi bun gust. Mesele sunt de 10 sau de 12 persoane. Ținuta pentru eveniment - elegantă. Accesul se face în urma achiziţiei de pachet (75 de lei concert + 60 de lei meniu). Relaţii suplimentare se pot obţine la telefon: 0721 526 939; 0745 847 919, contact@ariata.ro. facebook: Ariata Suceava

 

„Pinocchio”, la Iulius Mall Suceava

Duminică, 24 februarie, la ora 16:00, la etajul Iulius Mall Suceava, piesa de teatru pentru copii „Pinocchio”.

 

Marți, 26 februarie

Piesa de teatru „Portretul”, pe scena Teatrului Municipal "Matei Vișniec" Suceava

Piesa de teatru „Portretul”, marți, 26 februarie, de la ora 19:00, pe scena Teatrului Municipal "Matei Vișniec" Suceava. Spectacolul „Portretul”, după un text de Sławomir Mrożek, în regia Dianei Udrea, este o producție a Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava.Prețul unui bilet este 20 de lei / 10 lei (elevi, studenți și pensionari). Relații și rezervări, la telefon: 0759 048 677 / email: bilete@teatrulmateivisniec.ro. Vânzări bilete online: https://www.blt.ro/portretul. Eliberări bilete: Luni-Vineri între 13:00 – 16:00. (Luni – Vineri, între 8:00 – 14:00).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1020 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei