Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 41 (7042)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Clarificări

Social-democraţii suceveni dau asigurări că Guvernul PSD nu închide nici un spital în judeţul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Social-democraţii suceveni au anunţat că actualul Guvern PSD nu va închide nici un spital din judeţul Suceava. PSD Suceava a transmis printr-un comunicat de presă că a observat în ultima perioadă că PNL „este asemeni personajului dintr-o celebră poveste a lui Ion Creangă, care, văzând drobul de sare pe cuptor, începe să se vaite că este posibil ca acesta să cadă”. „Ultima văicăreală e cea legată de, vezi doamne, strategia Ministerului Sănătăţii pentru a închide spitale în judeţul Suceava. Doar că, spitalele de care se face vorbire sunt în subordinea autorităţilor locale şi ministerul nu poate închide ceva ce nu îi aparţine. Permanenta preocupare a Ministerului Sănătăţii este ca împreună cu autorităţile tutelare să se identifice soluţii prin care fiecare spital să ofere cele mai bune servicii medicale comunităţii. Se doreşte eficientizarea spitalelor şi nu închiderea lor”, se precizează în comunicatul PSD Suceava.

Social-democraţii suceveni au explicat că în strategia Ministerului Sănătăţii invocată de PNL nu apare ca soluţie închiderea vreunui spital din judeţul Suceava, iar proiectul Masterplanului pentru Regiunea Nord-Est reprezintă un instrument de lucru elaborat în urma unui audit extern realizat de o firmă agreată de UE şi este, în fapt, un instrument obligatoriu pentru finanţarea investiţiilor în sistemul de sănătate, de către Uniunea Europeană, în următorul exerciţiu financiar european.

PSD Suceava a arătat că Masterplanul este o bază de discuţii şi, din acest motiv, pe 25 februarie, la Iaşi, sunt invitate autorităţile locale şi judeţene alături de responsabilii guvernamentali pentru a sta la aceeaşi masă şi a stabili împreună strategia de dezvoltare a unităţilor spitaliceşti pe termen mediu şi lung.

„Indiferent însă de discuţiile purtate subliniem faptul că autorităţile locale şi judeţene vor avea ultimul cuvânt legat de modul cum vor funcţiona spitalele. Ştim foarte bine dictonul conform căruia cine vrea să facă ceva caută mijloace, iar cine nu vrea, caută scuze! Ceea ce vedem deja e cum PNL Suceava caută scuze!”, se arată în comunicatul PSD Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Social-democraţii suceveni dau asigurări că Guvernul PSD nu închide nici un spital în judeţul Suceava.
 Vizualizări articol: 1032 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Social-democraţii suceveni dau asigurări că Guvernul PSD nu închide nici un spital în judeţul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei