Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 41 (7042)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Agresivi

Poliţişti nevoiţi să apeleze la forţă pentru încătuşarea a doi şoferi băuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii au fost nevoiţi să folosească forţa în două cazuri de şoferi băuţi depistaţi acum două zile, conducătorii auto fiind în cele din urmă încătuşaţi.

Duminică, în jurul orei 11.45, poliţiştii de la Secţia Rurală Gălăneşti au fost sesizaţi prin 112 de faptul că un şofer băut a intrat cu maşina în gardul unei case. La faţa locului, pe un drum comunal din Gălăneşti, a fost găsit un Audi A4 avariat, iar în apropiere un bărbat, proprietarul autoturismului după cum avea să se stabilească ulterior. Acesta fusese văzut anterior la volan de oamenii din zonă, iar poliţiştii au observat că emana halenă alcoolică. Aceştia i-au solicitat să sufle în etilotest, însă bărbatul a refuzat, dând semne că vrea să plece de la faţa locului. Poliţiştii au încercat să-l oprească, moment în care acesta a devenit agresiv. În aceste condiţii, s-a intervenit în forţă, bărbatul fiind încătuşat şi percheziţionat. Bărbatul în vârstă de 43 de ani, din Gălăneşti, a fost dus de poliţişti la Spitalul municipal Rădăuţi, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.   

Al doilea caz în care s-a impus o intervenţie în forţă s-a petrecut duminică seară, în jurul orei 20.15, când un echipaj de poliţie a acţionat pe raza satului Plopeni, oraşul Salcea. La un moment dat a fost tras pe dreapta un Ford Focus, la volan fiind un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Salcea. Poliţiştii au constatat că bărbatul mirosea a alcool, iar în urma verificării cu etilotestul a rezultat concentraţia de 1,08 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Judeţean Suceava, iniţial supunându-se solicitărilor poliţiştilor. Ajuns la spital, acesta a încercat să fugă, astfel că a fost imobilizat şi încătuşat.

Bărbatul nu a mai vrut să îi fie recoltate probe biologice, astfel că a beneficiat de acest drept, semnând în prezenţa unui medic că refuză prelevarea de mostre biologice. În aceste condiţii el s-a ales cu dosar penal pentru infracţiunea de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice de sânge, infracţiune pedepsită mai aspru decât consumul de alcool în sine.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţişti nevoiţi să apeleze la forţă pentru încătuşarea a doi şoferi băuţi.
 Vizualizări articol: 1339 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poliţişti nevoiţi să apeleze la forţă pentru încătuşarea a doi şoferi băuţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei