Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 41 (7042)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Tort și „La mulți ani”

Cântăreața Adda, sărbătorită pe scenă la Serbările Zăpezii de la Vatra Dornei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România, Adda, a avut parte de o frumoasă surpriză din partea organizatorilor și publicului, la Serbările Zăpezii de la Vatra Dornei.

Spre finalul concertului, în care publicul numeros a cântat și a dansat alături de ea aproximativ o oră, la minus 10 grade Celsius, artista a avut parte de o frumoasă surpriză – un tort delicios cu o Adda în miniatură, așezată pe glazură, precum și o dedicație muzicală din partea publicului, pentru ea.

Tortul-surpriză a fost adus pe scenă de prezentatorul evenimentului, Doru Bighiu, care a anunțat că pe 3 martie este ziua Addei și vor să fie primii care o felicită.

„Noi, aici, la Serbările Zăpezii, ne-am făcut un obicei din a sărbători artiștii care vin să ne cânte. Împreună cu voi vreau să fim primii care îi cântă anul acesta Addei”, a spus Bighiu, dând tonul unui „La mulți ani!” cântat pe sute de voci.

La emoționantul moment, alături de Adda a fost prezent pe scenă și soţul ei, care a fotografiat-o cu cadoul primit – tortul cu Adda în miniatură.

În continuare, Doru Bighiu i-a urat să aibă parte de cât mai puțini lupi în calea sa (făcând referire la piesa de succes Lupii, cântată de ea cu puțin timp înainte) și i-a mulțumit pentru că a cântat prima dată hitul „Nu plânge, Ana” la Vatra Dornei, în 2015, spunându-i că este așteptată să revină și cu noua sa piesă, „Te-aș iubi”, care va fi lansată pe 20 februarie.

Apoi a fost rândul Addei să desconspire faptul că exact atunci când se aflau ei pe scenă, era ziua de naștere a lui Bebe, chitaristul său, căruia i-a cântat ea „La mulți ani!”, împreună cu cei din public.

Concertul Addei a fost încheiat cu piesa „Arde”, cel mai recent hit al artistei, care între timp a devenit și mămică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cântăreața Adda, sărbătorită pe scenă la Serbările Zăpezii de la Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 1561 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Cântăreața Adda, sărbătorită pe scenă la Serbările Zăpezii de la Vatra Dornei3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei