Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 41 (7042)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Petreceri pentru toate gusturile

Artişti cunoscuţi vor concerta în următoarea perioadă la Ariata Events

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Artişti cunoscuţi vor concerta în următoarea perioadă la Ariata Events, una dintre cele mai elegante săli de evenimente, de circa 400 de locuri, care se află la ieşirea din municipiul Suceava spre Gura Humorului (Strada Aleea Vămii, nr. 7 C). Deviza Ariata Events este „Despre clipe de fericire, viaţă şi iubire!”. Tocmai de aceea, duminică, pe 24 februarie, de Dragobete, la Ariata Events va concerta maestrul Ion Suruceanu. Nu vor lipsi din repertoriul artistului piese precum: „Ce seară minunată”, „Bucuria”, „Sărut, femeie, mâna ta!”, „Numai tu, numai tu”, „Anii mei şi tinereţea”, „Clar de lună”, „Nu mă uita”, ”Melancolie” etc. Elegant, cu o voce caldă, plăcută, voce dublată de o sensibilitate şi o emoţie caracteristică unui artist care se respectă, Ion Suruceanu se aşteaptă ca şi publicul care va alege să participe la concertul lui de Dragobete să cânte împreună cu el mai multe refrene, să creeze împreună o simbioză specială între interpret şi admiratorii lui.

 

Meniu rafinat

Accesul în sala de petrecere se va face la ora 18:00, iar concertul va începe la ora 19:00. Preţul unui pachet complet la eveniment, meniu (starter, fel principal şi desert) şi concert, costă 135 de lei/persoană. Invitaţii vor fi întâmpinaţi cu un pahar de vin din partea casei, iar meniul, semnat de executive chef Bogdan Câmpanu, va pune în valoare esenţa Ariata Events: eleganţă, rafinament şi bun gust: I. Starter: piept de porc cu sos de hrean, terina mozzarela cu jeleu de roşii şi sos pesto, mousse avocado cu somon fume; II. Fel principal: Cotlet în sos de vin, cartofi cu rozmarin, Salată de ardei copţi, pâine de casă; III. Desert: Lava cake cu sos de vanilie. Dacă doriţi să optaţi pentru alt meniu (vegan, dietetic etc.) puteţi să anunţaţi în momentul rezervării. Invitaţii vor putea comanda şi alte băuturi din lista de meniu. Mesele sunt de 10 sau de 12 persoane. Ținuta pentru eveniment  - elegantă. Accesul se face în urma achiziţiei de pachet (75 de lei concert + 60 de lei meniu). Relaţii suplimentare se pot obţine la telefon: 0721 526 939; 0745 847 919 , contact@ariata.ro. facebook: Ariata Suceava.

 

Ansamblul "Plăieşii", pe 1 Martie, la Ariata

Vineri, pe 1 Martie, la Ariata Events va concerta Ansamblul "Plăieşii", din Republica Moldova, laureat al mai multor festivaluri, creat şi îndrumat de Nicolae Gribincea. Accesul la eveniment se va face la ora 18:30. Concertul cunoscuţilor artişti din Republica Moldova va începe la ora 20:00. Sucevenii şi nu numai care aleg să participe la concertele „plăieşilor” se vor bucura de un repertoriu bogat, format din „cântece de voie bună şi pahar, dar şi muzică construită pe lirica de dragoste”. Meniul pentru aceasta seară, semnat de executive chef Ariata Events - Bogdan Câmpanu, este următorul: Starter: Bonbon de foie gras cu jeleu de zmeură, Muşchiuleţ cu avelină, aromatizat cu ardei roşu, Boeuf cub; Fel principal: Confit de pulpă de vită cu sos brun, Cartofi zdrobiţi, Salată de ardei copţi, pâine de casă; Desert: Plăcintă domnească. Pentru alt tip de meniu (fără sare, pentru copii, vegan, dietetic etc.) sunteţi rugaţi să solicitaţi acest lucru la momentul rezervării. Veţi primi 200 de ml de vin din partea casei. Alte băuturi disponibile din lista de meniu se achită separat. Preţ pachet eveniment: 115 lei (concert) + 60 de lei (meniu) = 175 lei/persoană. Relaţii suplimentare şi rezervări: 0721 526 939 ; 0785 801 111.

 

Orchestra Tharmis & Valentin Uzun, în premieră la Suceava

De Ziua Internaţională a Femeii, vineri, 8 Martie, în premieră la Suceava, la Ariata Events, va concerta Orchestra Tharmis & Valentin Uzun (accesul în sală se va face la ora 19:00). Îndrăgitul şi talentatul interpret basarabean Valentin Uzun, împreună cu Orchestra Tharmis, cântă muzică balcanică, populară, pop, rock, jazz şi retro. Cu un concept deosebit pentru evenimente, ei oferă publicului muzică excepţională pentru toate vârstele. Artiştii au fost prezenţi şi pe scena de la "Românii au talent", în 2017, unde au făcut un show de excepţie. Talentaţii muzicieni au reuşit să ridice sala în picioare, iar juraţii au dansat pe tot parcursul prestaţiei lor. Pentru o seară de excepţie, Ariata Events oferă un meniu deosebit, semnat de executive chef Bogdan Câmpanu, compus din aperitiv, fel principal, desert. Se poate opta pentru un alt tip de meniu (vegan, dietetic, de copii etc.), doar în momentul rezervării, minim cu o zi înainte de eveniment. Open bar (la cerere şi nelimitat): Apă plată/minerală, Suc  - gama Coca Cola, Cafea Julius Meinl, vinul casei, pălincă, afinată. Accesul în sală se face la ora 19:00, iar concertul va începe la ora 20:00. Preţul unui pachet complet la eveniment, cu meniu şi băuturi (aperitiv, fel principal, desert, open bar pentru anumite băuturi), este de 219 lei/persoană. Preţul cuprinde 120 de lei (concert) + 99 de lei (meniu). În pauze şi după concert, atmosfera va fi susţinută de DJ. Se pot comanda şi alte băuturi din lista de meniu (se achită separat). Relaţii la: 0721.526.939; 0785.801.111 #eperfect#eAriata

 

„Petrecerea Seniorilor”

Sâmbătă, pe 9 martie, Ariata Events le pregăteşte o seară de neuitat seniorilor, organizând „Petrecerea Seniorilor”. Aceştia sunt aşteptaţi la petrecere la ora 18:00. Preţul unui pachet care cuprinde meniu şi băuturi costă 100 de lei/persoană. „Sărbătorim dragostea mereu tânără, sărbătorim femeia, jumătatea mai bună, jumătatea tandră şi iubitoare, cea care însufleţeşte familia. Vă aşteptăm cu drag să petrecem împreună, alături de UNIC BAND, o seară energică şi pozitivă”, anunţă reprezentanţii Ariata Events. Meniul cuprinde mai multe feluri de băuturi: apă plată/minerală, suc, cafea, vinul casei, afinată, pălincă. Relaţii şi rezervări la telefon: 0721.526.939; 0745.847.919.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Artişti cunoscuţi vor concerta în următoarea perioadă la Ariata Events.
 Vizualizări articol: 1804 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Artişti cunoscuţi vor concerta în următoarea perioadă la Ariata Events5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei