Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 39 (7040)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Evenimente

Filarmonica de Stat Botoşani, împreună cu dirijorul argentinian Ramiro Arista, va concerta, duminică, la Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iulius Mall Suceava sărbătoreşte luna iubirii prin muzică. În weekend, îndrăgostiţii sunt invitaţi la un concert special al Filarmonicii de Stat Botoşani, iar viitorii miri îşi pot planifica petrecerea de vis la Târgul de Nunţi Bucovina. Pe agenda evenimentelor se regăsesc şi atelierele de creaţie pentru copii, dar şi expoziţia multimedia „Muzeul Memoriei”.

În acest an, Iulius Mall le propune sucevenilor să sărbătorească dragostea printr-un concert de muzică simfonică. Duminică, pe 17 februarie, de la ora 19.00, la etaj se vor auzi acorduri de muzică latino-americană. Filarmonica de Stat Botoşani, împreună cu dirijorul argentinian Ramiro Arista, îi invită pe melomani la spectacolul simfonic „Concert de Ziua Îndrăgostiţilor”. Artiştii din orchestra simfonică vor încânta audienţa cu lucrări celebre: muzică passo doble, samba, mambo, cha cha cha şi alte genuri latino, duete, arii şi canţonete. Invitaţi speciali sunt tenorul Bogdan Lupea şi soprana Mediana Vlad, ale căror voci speciale vor transmite emoţie publicului.

 

Întâlniri creative pentru copii

Până duminică inclusiv, la etajul Iulius Mall Suceava se desfăşoară cea de-a XII-a ediţie a Târgului de Nunţi Bucovina. La eveniment participă aproximativ 40 de branduri de profil, care prezintă cele mai noi tendinţe din domeniu. Vizitatorii găsesc rochii de mireasă, costume, verighete şi bijuterii, mărturii şi invitaţii, aranjamente şi buchete florale, decoruri, coafuri şi servicii de înfrumuseţare, torturi, prăjituri, servicii foto-video şi altele. Clienţii beneficiază de oferte speciale şi pot participa la o tombolă cu premii.

Sâmbătă, prichindeii sunt invitaţi la noi întâlniri creative. De la orele 14.00 şi 15.00, în zona magazinelor pentru copii, specialiştii Creativ & Deco vor fi prezenţi pentru a-i învăţa pe ştrengari cum să realizeze cutiuţe din lemn, decorate prin tehnica şerveţelului. Materialele vor fi puse la dispoziţie de Iulius Mall, iar participarea este gratuită. La final, lucrările le vor fi oferite cadou micilor artişti.

 

Expoziţie multimedia interactivă desprePrimul Război Mondial

Până duminică inclusiv, curioşii pot vizita „Muzeul Memoriei”, amenajat la etajul Iulius Mall Suceava. Este o expoziţie multimedia interactivă, care oferă publicului noi perspective asupra Primului Război Mondial. Vizitatorii parcurg un traseu emoţionant, ghidat prin fragmente din vieţile descoperite în fotografii, amintiri, cărţi poştale, înregistrări audio, jurnale şi documente istorice. Toate au fost transpuse în proiecţii şi instalaţii sonore, conturând o reconstituire interactivă.

Pe 17 februarie, de la ora 11.00, vor avea loc şi o serie de discuţii despre importanţa rememorării trecutului şi cum putem să valorificăm mărturiile celor din jurul nostru. „Muzeul Memoriei” este un demers educaţional şicultural iniţiat de Asociaţia Punctart, iar intrarea este liberă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Filarmonica de Stat Botoşani, împreună cu dirijorul argentinian Ramiro Arista, va concerta, duminică, la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 1592 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Filarmonica de Stat Botoşani, împreună cu dirijorul argentinian Ramiro Arista, va concerta, duminică, la Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei