Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 39 (7040)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Câtă baftă?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Săptămâna care dă să se încheie ne-a adus prima semietapă din turul întâi "de primăvară" al cupelor europene. Această programare pe durata a două săptămâni a meciurilor tur, şi tot aşa şi a retururilor, mi-e greu să spun dacă prezintă vreun avantaj şi pentru (tele)spectatori sau doar pentru echipele care joacă în prima din cele două săptămâni afectate acestui tur. Zic asta întrucât în vechiul format, văzând live doar jumătate din ce văd acum, parcă nu îmi încărcam memoria cu atât de multe faze, evenimente, întâmplări şi nici nu stăteam atât de mult lipit de ecranul televizorului. Faptul că la sfârşitul fiecărei zile cu cupe europene urmăream rezumatele meciurilor nevăzute în direct nu era atât de mare consumator de timp. În sfârşit, asta e situaţia actuală, dar să vedem cum se vor condensa toate aceste meciuri de cupe europene în toamna lui 2022 şi primăvara lui 2023, când se vor suprapune cu Campionatul Mondial care în premieră absolută va avea loc în noiembrie-decembrie. Din ce am urmărit în direct în aceste trei zile, de marţi până joi, zău că nu am reţinut mare lucru. Nu este nici o echipă care să mă fi impresionat cu adevărat, lucru oarecum explicabil prin faptul că sunt primele meciuri tari din acest an pentru majoritatea combatantelor. Nici măcar Paris Saint Germain nu m-a speriat, deşi a cam măturat cu Manchester United, victoria indiscutabilă a PSG-ului fiind însă mai degrabă rodul jocului foarte slab al lui Manchester decât al prestaţiei francezilor. În aceeaşi măsură surprinde şi scorul la care a luat bătaie Borussia Dortmund de la o echipă, Tottenham, lipsită chiar de principalul ei marcator, Harry Kane! De la Real Madrid n-a lipsit nimeni, dar jocul acesteia arăta de parcă... lipseau toţi! Ori de parcă în  teren se aflau sportivii legitimaţi la secţia de baschet ori de handbal a clubului. În 60 de ani, de când ţin cu Real, nu-mi amintesc să o fi văzut dominată atât de clar şi de intens cum a fost dominată acum de Ajax. Faptul că a câştigat totuşi este doar o întâmplare fericită. Ceea ce mă face să cred cu şi mai multă convingere că vom lua al 4-lea trofeu consecutiv. În fond, nici nu-i mare nevoie să joci şi fotbal, dacă ai atâta baftă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Câtă baftă?.
 Vizualizări articol: 1362 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Câtă baftă?5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei