Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 32 (7033)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

La înălţime

Pompierii, solicitaţi să intervină pentru a da jos tencuiala de pe un bloc din centrul Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava au fost chemaţi ieri pentru a interveni la un bloc din zona centrală a municipiului Suceava. Este vorba de blocul din zona sensului giratoriu de la Cinema Modern, care găzduieşte la parter Librăria Alexandria.

Intervenţia s-a realizat la solicitarea reprezentanţilor Asociaţiei de Proprietari Nr. 3 şi a venit ca urmare a faptului că bucăţi mari de tencuială riscau să cadă şi să rănească oameni ori să provoace pagube materiale.

Floarea Bulancea, preşedintele Asociaţiei de Proprietari Nr. 3 Suceava, a explicat că această intervenţie era una obligatorie pentru a elimina orice risc.

„Obligaţia de a întreţine blocul revine proprietarilor, iar problemele au apărut din cauza acoperişului. De aceea, la ultima Adunare Generală s-a aprobat înlocuirea acoperişului, iar lucrările vor începe imediat ce vremea va permite”, a arătat Floarea Bulancea.

Preşedinta Asociaţiei de Proprietari Nr. 3 Suceava a precizat că imobilul de la ultimul etaj al blocului respectiv aparţine Primăriei Suceava şi a fost închiriat artiştilor plastici, iar aceştia, conform contractului încheiat cu administraţia publică locală, aveau obligaţia de a întreţine şi repara spaţiul, inclusiv în exterior.

În blocul respectiv există 18 proprietari, iar cele mai multe spaţii aparţin Primăriei Suceava, astfel încât lucrările pentru schimbarea acoperişului vor fi suportate proporţional cu suprafaţa deţinută de fiecare dintre cei care deţin spaţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pompierii, solicitaţi să intervină pentru a da jos tencuiala de pe un bloc din centrul Sucevei.
 Vizualizări articol: 1631 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pompierii, solicitaţi să intervină pentru a da jos tencuiala de pe un bloc din centrul Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei