Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 32 (7033)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anchetă finalizată

Procurorii l-au trimis în judecată pe șoferul care a provocat nenorocirea de pe trecerea de pietoni din fața Palatului de Justiție

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tânărul care a provocat groaznicul accident de la mijlocul lunii noiembrie a anului trecut de pe trecerea de pietoni din faţa Palatului de Justiţie Suceava, în urma căruia o femeie în vârstă de 40 de ani a murit, iar fiica ei, în vârstă de un an şi jumătate, a suferit leziuni foarte grave, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

Dosarul de ucidere din culpă în care va fi judecat Bogdan Florin Chetrariu a fost înregistrat de două zile pe rolul Judecătoriei Suceava. Finalizarea anchetei într-un timp scurt, mai puțin de trei luni de la accident, va aduce un verdict al judecătorilor într-un interval rezonabil, dar, mai ales, șansa ca despăgubirile pentru familie să nu fie primite la ani mulți de la accident, cum s-a întâmplat în cazul altor tragedii. În acest caz, despăgubirile sunt și mai importante, pentru că banii sunt necesari pentru tratamentul fetiței.  

Tânărul în vârstă de 26 de ani s-a aflat în arest preventiv până pe data de 13 ianuarie. Prin decizia Judecătoriei Suceava, care a respins propunerea de prelungire a arestării preventive de la acea dată, tânărul a fost plasat în arest la domiciliu. 

Chiar dacă în Suceava au fost mai multe accidente soldate cu mai mulți morți, accidentul din data de 14 noiembrie 2018 este de departe cel mai dramatic, prin consecințele produse.  

Viaţa normală a unei familii a fost dată peste cap în cel mai crunt mod posibil.

Irina Airinei, în vârstă de 40 de ani, a murit după ce a fost lovită violent pe trecerea de pietoni de maşina condusă de tânăr, în timp ce fiica sa, Larisa, se află în stare gravă, fiind îngrijită la pat de tatăl ei, Victor Maniliuc, un om aflat într-o situaţie extrem de grea şi de delicată.

În ziua de 14 noiembrie 2018, Irina Airinei a traversat drumul regulamentar, pe trecerea de pietoni, dinspre Palatul de Justiţie, împingând căruciorul în care se afla fiica sa. Bogdan Florin Chetrariu venea cu viteză pe sensul dinspre Policlinică şi nu a reuşit să evite impactul. Şoferul nu a frânat, încercând să evite impactul prin dreapta. Din păcate, a lovit-o în plin pe mamă, dar şi căruciorul în care era fetiţa de un an şi jumătate.

Mama a decedat în scurt timp, în timp ce fiica a suferit leziuni cerebrale foarte grave, evoluția ei fiind incertă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Procurorii l-au trimis în judecată pe șoferul care a provocat nenorocirea de pe trecerea de pietoni din fața Palatului de Justiție.
 Vizualizări articol: 4082 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Procurorii l-au trimis în judecată pe șoferul care a provocat nenorocirea de pe trecerea de pietoni din fața Palatului de Justiție0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei