Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 32 (7033)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cumul de infracţiuni

24 de ore de arest şi control judiciar pentru un şofer fără permis, care a fugit de poliţişti şi a refuzat să-i fie testată alcoolemia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat care conducea o maşină deşi nu are permis de conducere şi care a refuzat să-i fie testată alcoolemia a ajuns în arestul poliţiei judeţene, reţinut pentru 24 de ore. Bărbatul a refuzat iniţial să oprească la semnalul poliţiştilor şi s-a angajat într-o urmărire cu aceştia.

După cum am relatat şi în ediţia de ieri a ziarului nostru, în noaptea de marţi spre miercuri,  în jurul orei 0.15, un echipaj de la Poliţia oraşului Gura Humorului, în timp ce efectua un control pentru depistarea şoferilor băuţi, pe DN2E, la Păltinoasa, a făcut semnal de oprire unui autoturism Fiat, care circula pe relaţia dinspre Solca către Păltinoasa. Șoferul a virat pe un drum de acces spre câteva imobile, unde a fost urmărit de poliţişti, cu autospeciala de serviciu. Șoferul s-a oprit pe terenul din spatele unei case.  

În maşină, poliţiştii au găsit doi bărbaţi, ambii din Solca. Poliţiştii au constatat că ambii miroseau a alcool.

La volan a fost identificat un anume Ioan Valaşciuc, în vârstă de 41 de ani, din Solca. Bărbatul a refuzat să sufle în etilotest, iar ulterior a fost condus la Spitalul din Gura Humorului, unde, în prezenţa medicului de gardă, a refuzat şi recoltarea de probe de sânge. După verificările în baza de date a rezultat că acesta nu este nici deţinător de permis de conducere.

În aceste condiţii, bărbatul a fost pus sub acuzare pentru infracţiunile de conducere fără permis şi refuzul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La expirarea ordonanţei de reţinere bărbatul a fost pus în libertate, însă procurorii i-au impus controlul judiciar, pe o perioadă de 60 de zile. Acesta are impuse mai multe obligaţii şi restricţii de la care nu are voie să se abată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 24 de ore de arest şi control judiciar pentru un şofer fără permis, care a fugit de poliţişti şi a refuzat să-i fie testată alcoolemia.
 Vizualizări articol: 1052 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
24 de ore de arest şi control judiciar pentru un şofer fără permis, care a fugit de poliţişti şi a refuzat să-i fie testată alcoolemia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei