Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 32 (7033)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cercetări

Doi bărbaţi, tată şi fiu, reţinuţi după gratii, după ce au fost acuzaţi că au tâlhărit un consătean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi bărbaţi de 55 şi 22 de ani, tată şi fiu, din comuna Dumbrăveni, au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore în spatele gratiilor, după ce au fost acuzaţi că au fost protagoniştii unei infracţiuni de tâlhărie calificată, comisă asupra unui consătean în vârstă de 37 de ani. După expirarea orelor petrecute în arest, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au luat decizia cercetării în continuare a celor doi sub control judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Fapta pentru care sunt acuzaţi Mihăiţă Ș. şi Mihai Ciprian Ș. s-a petrecut marţi seara, poliţiştii fiind sesizaţi în jurul orei 18.00 de către bărbatul de 37 de ani despre faptul că, în timp ce se deplasa cu mopedul pe un drum comunal din satul Sălăgeni, a fost agresat şi deposedat de moped de către cei doi bărbaţi, tată şi fiu. Păgubitul a povestit că în timp ce se deplasa cu mopedul pe drum, la un moment dat, de după o stivă de bolţari în faţa lui au ieşit cei doi indivizi, care i-au blocat trecerea. În momentul în care a oprit mopedul a fost lovit de către cele două persoane, iar ulterior tânărul de 22 de ani a pornit mopedul şi, împreună cu tatăl său, a fugit de la faţa locului.

Victima le-a declarat poliţiştilor că avea mopedul de la agresori, întrucât făcuse în urmă cu o săptămână un schimb cu aceştia, dându-le acestora un autoturism.

În timp ce poliţiştii se aflau la faţa locului, au primit un apel prin 112 din partea tânărului de 22 de ani, care declara că în jurul orei 18.00 fusese victima bărbatului de 37 de ani, care se afla pe un moped şi nu a vrut să oprească, lovindu-l pe acesta în zona braţului stâng. Un echipaj al ambulanţei l-a preluat pe Mihai Ciprian Ș., în vârstă de 22 de ani, şi l-a transportat la spital, pentru îngrijiri medicale.

În cursul zilei de miercuri, pe numele lui Mihăiţă Ș., în vârstă de 55 de ani, şi a lui Mihai Ciprian Ș., în vârstă de 22 de ani, a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată. Cei doi inculpaţi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, procurorii dispunând cercetarea în continuare a celor doi sub control judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi bărbaţi, tată şi fiu, reţinuţi după gratii, după ce au fost acuzaţi că au tâlhărit un consătean.
 Vizualizări articol: 1212 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Doi bărbaţi, tată şi fiu, reţinuţi după gratii, după ce au fost acuzaţi că au tâlhărit un consătean1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei