Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 5 (7006)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bilanţ

Pârtia de schi de pe Rarău a atras peste 1.700 de turişti în prima zi în care au fost percepute tarife

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pârtia de schi de pe masivul Rarău, din Câmpulung Moldovenesc, a atras câteva mii de persoane în primele două zile în care au fost percepute tarife pentru instalaţia de transport cu telecabina. Primarul din Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură, a spus că sâmbăta trecută, la inaugurarea pârtiei, practicanţii sporturilor de iarnă şi turiştii au beneficiat de gratuitate pentru instalaţia de transport pe cablu. Mihăiţă Negură a precizat că în cursul zilei de duminică, peste 1.700 de persoane şi-au achiziţionat carduri sau tichete pentru acces pe pârtie sau au cumpărat bilete pentru o plimbare cu telegondola. De asemenea, primarul din Câmpulung Moldovenesc a precizat că şi în cursul zilei de ieri, până după-amiază, peste 1.000 de schiori au venit la pârtia de pe masivul Rarău.

Pârtia de schi de pe Rarău are o lungime de 2.850 de metri, cu o lăţime care variază de la 30 de metri, în zona de plecare, la 80 de metri, în zona sosirii. Pârtia este de dificultate medie şi este dotată cu instalaţie de telegondolă cu 33 de cabine, cu nouă tunuri de zăpadă, un lac de acumulare cu o capacitate de 10.000 metri cubi, 176 de stâlpi de iluminat, clădire administrativă, parcare, bileterie şi maşină de bătut zăpada. Pârtia de schi de pe masivul Rarău va fi deschisă zilnic între orele 9:00 şi 16:00 (ultima urcare).

Primarul Mihăiţă Negură a declarat, la inaugurare, că pârtia de pe Rarău este cea mai modernă din nordul României. El a precizat că pentru perioada următoare are în vedere găsirea unor soluţii pentru suplimentarea locurilor de parcare pentru pârtie. Negură a spus că se gândeşte inclusiv la un parteneriat cu Consiliul Judeţean Suceava, pentru amenajarea unei parcări supraterane.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pârtia de schi de pe Rarău a atras peste 1.700 de turişti în prima zi în care au fost percepute tarife.
 Vizualizări articol: 3329 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pârtia de schi de pe Rarău a atras peste 1.700 de turişti în prima zi în care au fost percepute tarife0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei