Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 5 (7006)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pericol pe şosele

Șoferi prinşi cu alcoolemii mari la volan, în ziua de Bobotează

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Numărul celor care se urcă la volan sub influenţa alcoolului a crescut de sărbători, astfel de şoferi cu alcoolemii mari fiind surprinşi de poliţişti şi în ziua de Bobotează, de la sfârşitul săptămânii trecute.

Un prim astfel de conducător auto a fost depistat de către o patrulă de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei municipiului Suceava, Biroul Rutier, duminică seara, în jurul orei 20.00, patrulă care acţiona în cadrul unui plan de acţiune pentru depistarea conducătorilor auto aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma unei informaţii primite, oamenii legii au oprit pentru control un autoturism marca VW, care circula pe strada Adunării, din localitatea Plopeni a oraşului Salcea. La volan se afla un bărbat de 51 de ani din localitate, care mirosea a alcool, în urma testării cu etilotestul fiind înregistrată o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-au fost recoltate şi probe de sânge, pe numele său fiind deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Două ore mai târziu, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Ipoteşti au oprit pe DJ 208A, în comuna Udeşti, un autoturism Ford Focus, condus de un bărbat de 42 de ani din comună. În urma testării alcooscopice a acestuia, s-a constatat că avea o îmbibaţie alcoolică de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiindu-i recoltate probe de sânge care vor stabili alcoolemia reală în sânge. În urma controlului amănunţit s-a stabilit că autoturismul condus avea inspecţia tehnică periodică expirată din data de 18 aprilie 2018, poliţiştii reţinând certificatul de înmatriculare şi plăcuţele cu numărul de înmatriculare al maşinii. S-a stabilit în acelaşi timp că permisul de conducere prezentat de bărbatul de 42 de ani fusese eliberat de autorităţile italiene în anul 2012, urmând a fi verificată validitatea acestuia. Pe numele lui a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru  comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șoferi prinşi cu alcoolemii mari la volan, în ziua de Bobotează.
 Vizualizări articol: 1645 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Șoferi prinşi cu alcoolemii mari la volan, în ziua de Bobotează0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei