Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 5 (7006)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Bogdan Gheorghiu după deschiderea pârtiei de schi de pe Rarău: „PSD Suceava, 5% efort, 95% laude”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu consideră că inaugurarea noii pârtii de schi de la Câmpulung Moldovenesc, din masivul Rarău, a fost un prilej foarte bun pentru PSD Suceava „să se bage în faţă şi să se laude deşănţat cu meritele altora”. Bogdan Gheorghiu a subliniat că acest proiect, în valoare de 15 milioane de euro, a debutat acum 10 ani, iar finanţarea a 95% din investiţie a fost asigurată de guvernele Boc şi Cioloş.

Gheorghiu a arătat că actualul Guvern PSD a acordat suma finală de 750.000 de euro, ceea ce reprezintă 5% din valoarea proiectului. „Cu toate acestea, folosindu-se ca de obicei de tupeu politic, liderii PSD Suceava şi-au adjudecat în totalitate meritele pentru realizarea acestui proiect atât de necesar pentru municipiul Câmpulung Moldovenesc şi care va aduce creşteri semnificative pentru turismul din judeţul Suceava”, a declarat deputatul PNL de Suceava.

Bogdan Gheorghiu a mai adăugat că „insistenţa de a căpuşa realizările altora” maschează de fapt eşecul programului de guvernare al PSD în judeţul Suceava, unde se înregistrează zero iniţiative şi zero realizări la jumătate din mandatul de patru ani. „Ca întotdeauna,  PSD se bazează în principal pe propagandă ca să ascundă dezastrul pe care guvernarea PSD o lasă în urma sa: blocarea completă a construirii de autostrăzi în regiunea Moldovei, abandonarea construirii unui spital regional la Iaşi, blocarea tuturor investiţiilor guvernamentale etc., toate acestea promise în campania din 2016 în Programul de Guvernare PSD”, a încheiat Bogdan Gheorghiu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bogdan Gheorghiu după deschiderea pârtiei de schi de pe Rarău: „PSD Suceava, 5% efort, 95% laude”.
 Vizualizări articol: 1797 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Bogdan Gheorghiu după deschiderea pârtiei de schi de pe Rarău: „PSD Suceava, 5% efort, 95% laude”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei