Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 5 (7006)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Deputatul USR Daniel Popescu: Finalizarea pârtiei de pe Rarău reprezintă un plus pentru cei care sunt plecaţi în afara graniţelor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul USR din Câmpulung Moldovenesc, Daniel Popescu, ales în diaspora, consideră că finalizarea pârtiei de schi de pe masivul Rarău reprezintă un plus pentru sucevenii plecaţi la muncă în străinătate.

Prezent la inaugurarea pârtiei, Daniel Popescu a spus că generaţia din care face şi el parte a aşteptat această investiţie încă din anii 2000. „Am aşteptat un moment ca acesta pentru că înseamnă foarte mult pentru noi, cei mai tineri. Această pârtie însemna nu doar un loc în care să ne recreăm. Însemna o investiţie locală extrem de importantă, locuri de muncă şi conexiune cu localităţile din jur. La Câmpulung Moldovenesc, această pârtie nu înseamnă o investiţie doar pentru cei de aici. Înseamnă un plus pentru cei care sunt plecaţi în afara graniţelor”, a declarat deputatul USD.

El a precizat că în calitate de deputat de diaspora, în aproape doi ani a discutat cu foarte multe persoane plecate peste graniţă, în special din judeţul Suceava, care şi-au manifestat un interes deosebit faţă de această zonă şi dorinţa de a reveni în ţară. „Din păcate, cum ştiţi, lipsa investiţiilor ne face în continuare să stăm departe de graniţele ţării”, a precizat Daniel Popescu. El a amintit că în Câmpulung Moldovenesc a existat în trecut o industrie variată, cu o fabrică de mobilă, una de încălţăminte, o filatură, care din păcate s-au închis, motiv pentru care mulţi dintre locuitorii din această zonă a judeţului au plecat la muncă în străinătate. „Eu însumi am plecat peste graniţe de 11 ani, în Marea Britanie, dar mi-am dorit tot timpul un moment zero în care să mă pot reîntoarce în ţară şi să pot pune umărul la ceva util şi la ceva benefic pentru comunitatea locală”, a declarat deputatul USR.

Daniel Popescu a subliniat că odată cu finalizarea pârtiei de schi de pe Rarău, românii din străinătate, bucovinenii în mod special, au un motiv să se întoarcă acasă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul USR Daniel Popescu: Finalizarea pârtiei de pe Rarău reprezintă un plus pentru cei care sunt plecaţi în afara graniţelor.
 Vizualizări articol: 1601 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Deputatul USR Daniel Popescu: Finalizarea pârtiei de pe Rarău reprezintă un plus pentru cei care sunt plecaţi în afara graniţelor4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei